Basescu, Ilie Sarbu si romanii – niste prosti Doamne! Prosti toti!

Nu stiu cum sa numesc asemenea atitudini: lasitate, lipsa de raspundere sau recunoastere a incapacitatii... ce stiu este ca pe zi ce trece ne/imi este sfidata inteligenta, fara scrupule.

Basescu ne-a surprins astazi cu declaratia ca se va retrage din politica daca rata somajului va atinge/depasi doua cifre; la randul lui, Ilie Sarbu, ministrul muncitorimii declara ca daca Basescu isi da demisia si-o va da si el.

Acum vin eu si declar ca daca Sarbu isi da demisia daca isi da demisia Basescu, doar daca se va intampla asta imi voi da si eu demisia din functia de...gigel, voi demisiona din functia de „cetatean” al acestei tari careia ii doresc sa o manance Gaia. Asta le doresc si celor care nu doresc sa spele putina.

3 comentarii:

Neamtu' spunea...

Eu zic sa-i lasi sa isi dea toti demisia. Vad chestia asta ca un 'clean sweep'. Adica un restart de la zero, pe curat. Macar de-ar pleca toti ca sa putem forma un guvern nou. Si bun.

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat !

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat !
Nu-mi intra parola, si am verificat.
Prin simplul fapt ca le spui numele, daca-i injuri sau nu, LE FACI reclama !
Hai mai bine sa-i reclamam !
Cum unde ? La Protectia Consumatorului, binenteles ! Ca doar NOI i-am ALES...pe ei...sa NE slujeasca...si DACA n-o fac...sa-i reclamam ! Eu zic ACUM e timpul...nimeni nu si-a facut DATORIA promisa in "campanie"...AU LUAT BANII PRIN : 1)inselaciune; 2)minciuna; 3) uzurpare de post public; 4)"somn de voie" in cele doua camere; 5)"legi aberante de ASERVIRE a populatiei unor "interese obscure", "ei" plasandu-se in postura de COZI DE TOPOR (sau cozi la topor, totuna-i).
ADEVARAT A INVIAT !
PS: iar despre Inteligenta...LAS-O balta, caci ei nu stiu ce-i aia ; insa AI DREPTATE : ei ne sfideaza fara scrupule...TOT ce a mai ramas DIN NOI...adica nimic.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur