CAMPANIA ANTI-NESIMTIRE! partea a-II-a

Ieri ar fi trebuit sa continui campania impotriva nesimtirii insa din motive tehnice – dureri de cap – am amanat-o pana azi.
Imi place sa cred despre mine ca sunt disciplinat; in virtutea principiilor personale am pretentia ca ceea ce ma inconjoara sa fie -cel putin - intocmai propriilor exigente.

Poate datorita dualismului universal, fiind normal din fire, faptul ca ma caracterizeaza putine virtuti denota – cel putin – ca am tot atatea cusururi. Cel mai de neinteles cusur personal, pe care mi-l asum, de altfel neinteles de mine si de catre cei apropiati, este acela ca nu sunt punctual.
Lucrez asiduu la asta, iar cand factorii externi au o atitudine conspirativa vizavi de eforturile mele sunt indreptatit sa iau atitudine.

Zilnic ma lovesc de doua ceasuri din minunatul nostru oras: unul din sensul giratoriu Mihai Viteazu colt cu Calea Dumbravii, celalalt din Piata Unirii. Amandoua sunt stricate, nu de ieri sau de luna trecuta, ci de cand au fost instalate.

Deoarece sunt un contribuabil destoinic si respectivele ceasuri sunt amplasate pe domeniul public, implicit in responsabilitatea forurilor edililor care au o atitudine indolenta fata de acestea, nu pot decat sa le urez din suflet „SA LE MOARA LA INTRARE!”.

12 comentarii:

Neamtu' spunea...

Eu cred ca esti tu prea carcotas, omule :) Daca toti ar fi corecti si totul ar fi OK nu am mai avea despre cine scrie, nu?

Bejenaru Gabriela spunea...

de ce nu candidezi pt primarul orasului,ca esti la curent cu tot ce misca acolo,dar imi place fantana arteziana,noi nu avem acest model in oras

black felt spunea...

hai ca sibiul e un oras super misto

vino in bucuresti sa vezi aici amatorism edilic (sau etilic...)

Marius spunea...

... dupa ce ca s-au pus ceasuri si cineva a facut un efort, s-a chinuit, s-a consumat maio vrei sa si mearga ?... de unde sti tu cum a fost caietu' de sarcini - poate ca acolo cineva o fi scris ceasuri ne-umblatoare, sau fixe ... ?

Sergiu Butnarasu spunea...

Zilele trecute fantana a fost inchisa, pentru reparatii. Pana acum ceasul acela nu l-am vazut. Si trec zilnic pe acolo :|

Alecs spunea...

e tipic romanesc.Daca totul ar functiona perfect,daca gropile de pretutindeni nu ar exista,daca lumea ar fi civilizata ,in orase,dar si in natura,daca......as crede ca sunt in alta tara.Dar,nu...traiesc in Romania,si aici gasesc tot ce nu exista in Europa.Defectiuni la tot pasul,eternele si fascinantele gropi,gunoaie la tot pasul,rautate cat cuprinde,etc.Culmea e,ca vinovati suntem noi.

Cristina spunea...

Stai calm ca treaba cu punctualitatea e generala. Eram de o punctualitate infernala, de tipul: "misca-te mai repede, hai odata ca intarziem" insa, dupa ce am fost lasata balta vreo juma' de ora, mi-a trecut si mama ei. Acum nu mai sunt atat de stresata. Citeste si vei vedea ce e mai nesimtit decat sa nu mearga ceasurile :http://dontbeperfect.blogspot.com/2009/05/bani-de-liceu.html

Essences spunea...

ce tare! avem si noi o papadie din asta in mamaia :)

Carmen spunea...

nu e chiar adevarat chestia cu niciodata....stau de 3 ani in sibiu si vara trecuta mergea...cel putin cel de langa ramada...arata si ora si temperatura...i-o fi stricat iarna vre-un cip ..nu mai fi asa dur :)

Ciprian D. spunea...

@Cristina
Parca din ce in ce mai bune, ma intreb pana cand.

@Alecs
Nu noi...ceilalti, cca 35% din populatia tarii cu drpt de vot care au si votat amu 5 ani.

@Ciolitto
Ehe cate mai sunt...stricate, nu neaparat ceasuri.

@Marius
S-ar putea sa ai dreptate! smile

@Filotas
Deci se poate si mai rau...

@gabriela
Primar nu ma fac :P imi lipseste motivatia! Sunt egoist si zgarcit, cine ar vota asta?

@Neamtu
Cred ca am putea trai...ne-am impaca cu stituatia in care ar fi totul stralucitor

Ciprian D. spunea...

@Carmen
Gadgetul de langa Ramada functioneaza insa e-n crengi, ascuns, prost pozitionat.
Am uitat de ala, inca un motiv sa le urez din inima: SA LE MOARA LA INTRARE!

Cel din fata de la magazinul Dumbrava indica ora 00:00 din 2007 de cand au terminat de amenajat Piata Unirii.

dielda dana DINU spunea...

Asa s-or gandi edilii locali sa stopeze trecerea Timpului. :))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur