Grace Jones...

Am amanat Campania Anti-Nesimtire pentru maine dimineata pentru a spune ca Grace Jones si-a inceput cariera ca model, apoi si-a descoperit vocatia de singer, ulterior de actrita. Cu totii am vazut-o in James Bond – A view to a Kill, Conan Distrugatorul sau Boomerang, alaturi de Pierce Brosnan, Arnold Schwarzenegger si Eddie Murphy, insa putini au ascultat-o cantand.
E fantastica...vocea ei, iar versurile din Coporate Cannibal parca au fost scrise special pentru vremurile pe care le traim.

6 comentarii:

Ramona spunea...

M-ai judecat gresit .si gata .

Anonim spunea...

felicitari pentru blog, e genial:)te trec si la mine la recomandari in asa fel incat sa intru mai des aici. keep up the good work;)

Anonim spunea...

Obrigado pela visita. Grande abraço.

Alecs spunea...

Tanti asta ,Grace Jones,pe vremuri ma speria,arata ca un barbat,cu trasaturi masculine...acum,melodia ei,la fel,nu e departe de a te inspaimanta...asta e stilul ei si il respect.Are o cariera frumoasa,joaca nemaipomenit de bine,o aranjeaza rolurile de dur...pana si acest stil de muzica,parca ii vine ca o manusa.Respect !

PACO spunea...

Feneia asta imi da fiori

Ciprian D. spunea...

Departe de mine gandul si intentia sa judec pe cineva Ramona. Voi ilustra intr-un post ceea ce vroiam sa spun si te asigur ca prin asta nu ating nimanui demnitatea personala.

@Alina Cojocaru
Fac si eu ce pot, multumesc.

@Clausewitz
Pana imi instalez un gadget translator nu pot decat sa banuiesc ca mi-ai dat binete caz in care iti multumesc; trebuie sa invat si eu cateva limbi straine...

@Alecs
@PACO
Inedita as mai adauga; adevarul e ca m-as teme sa-mi cante in obscuritatea camerei, live! smile

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur