Legalizati „menage-a-trois” – casatoria in trei! Sa moara monogamii de ciuda!

La inceput a fost cuvantul, apoi au urmat casatoriile. Normale! Indeaproape au fost urmate de campaniile militante pentru legalizarea casatoriilor gay. Acum se luppta pentru legalizarea menage-a-trois-ului. Daca vom fi sanatosi speram sa prindem macar casatoriile zoo-umane, necro-omenesti si de ce nu pedo-moderne.

Abby Ellin, jurnalist de la The New York Times, sustine o campanie prin care incearca sa obtina legalizarea casatoriei in trei, in fata careia casatoriile cuplurilor gay par desuete, devenind istorie.

Initiatorii demersului de legalizare a casatoriei in trei, niste tampiti, batatoresc calea spre secolul prostiei. Imi imaginez cum un tampit, a se intelege cretinoid, se va casatori cu alte tampite, la fel de cretine, cu care se va imperechea. Roadele imperecherii lor vor fi la fel de cretinoide si vor urma exemplul nascatorilor de tampiti, a se intelege si dobitoci.
Si asa mai departe...

22 comentarii:

PACO spunea...

Tare asta cu necro-omenesti

Alecs spunea...

s-a intors lumea pe dos...normalul a devenit anormal...abia astept apocalipsa aia....ca suntem ca lacustele,daunatori si atat.

Ramona spunea...

Nu vreau sa ma intelegeti gresit dar cand barbatul(casatorit cu o femeie)isi permite luxul de a avea o amanta timp indelungat(pana descopera sotia),nu se numeste "casatorie"in trei ?facand abstractie de actul oficial .Nu sunt de acord cu aceasta legalizare dar ma intreb daca este vreo diferenta .

liviu amza(nadie) spunea...

mai da ar trebui pe unul care se gindeste la asa ceva sa-i faca o femeie de petrecanie.sa-l futa pin i=or iesi oki din cap.sa-i arate ca nu-i capabil nici de una dar de 2. :)pe cine-l tine nadragii.putirinta sa ai ca vointa este. :)nu ma refer la mine.CLAR???? :)AUZI MAI DAR DE CE NU CU MAI MULTE.SA AIBA CAM 20 SI MAI MULTE.MAI FACIND ACUM ABSTRACTIE DE CHESTIA ASTA SINT ANUMITE RELIGII UNDE II DA BARBATULUI VOIE SA AIBA MAI MULTE NEVESTE.NU COMENTEZ.EU UNUL NU STIU DACA O SA MULTUMESC MACAR UNA.ASA CA......

mondaysun spunea...

o luam razna, clar

Ciprian D. spunea...

@liviu.amza
De mine e usor; mi-am invatat lectia: iubi are intotdeauna dreptate. big grin ai loviu iubi!

@mondaysun
...si suntem "cu capu`".

@Ramona
Cam ai dreptate, dar sa nu intam in legalitateintrutotul

@Alecs
Noi am intors lumea pe dos...

oceania spunea...

sper ca e valabila si reciproca: adica una care se marita cu doi barbati, ca altfel n-are niciun farmec...

Claudia Matei spunea...

Eu deja mi-am si inchipuit viata in trei: un el si doua ele, intrebare cine gateste? un ea si doi ei, intrebare cine e tatal copiilor? Dar trei ele sau trei ei inseamna sase sau inmultiti da noua sau... 69? OMG (nu e injuratura, jur) e prea complicata matematica! Brb

Ana Thomas spunea...

OMG!!!
Sodoma si Gomora...???
Am devenit o specie de daunatori...cat ne va mai tine??

Anonim spunea...

Mestere, eu sunt de acord... Unde e dragoste, sexul nu conteaza. Atat timp cat nu mi se invadeaza teritoriul, casa, obiceiurile si bulevardul. Suntem ai dracului de ipocriti dar la ocheadele aruncate pe Playboy Tv, salivam cu totii ca niste melci. Cand doi barbati isi plimba limbile prin gura ni se pare scarbos, dar cand sunt doua sau trei femei ni se aprind fantasmele in cap... Si exemplele pot continua la nesfarsit...

Neamtu' spunea...

Poti vedea si tu cum ideea de casnicie perfecta se deterioreaza. Personal nu cred in casnicie, e doar un alt fel legal de a face copii. Sau de a imparti tot ce ai cu alta persoana. Iubirea e buna, numai ca dispare in timp, nu? Prefer concubinajul, ca e in doi, trei cinci... nu mai conteaza. Am inteles ca aici e vorba de casatorie in trei, merge si asa :) Pe lume sunt mult mai multe femei decat barbati, ce ai vrea? Sa ramana jumatate din ele nemaritate?

Essences spunea...

casatorie in 3... doamne, ce fel suna!

cibinensis spunea...

Ce ne facem in cazul unui copil ? Cine e tatal sau mama ?
In caz de divort ?

Beauty spunea...

va recomand un studiu al altor culturi: o sa descoperiti ca in lumea araba poligamia este acceptata. daca ne referim la cultura in care majoritatea dintre noi ne ducem existenta, casatoriile in trei probabil ar echilibra situatia actuala a familiilor monoparentale. singura argumentatie valabila este legata de facilitatile la impozitare si alte taxe, care pot avantaja sau dimpotriva descuraja... pt ca religia este o optiune personala. mi se pare hazliu insa ca discutati doar de cazul unui barbat cu 2 neveste, ceea ce este discriminatoriu... adica eu nu pot sa imi iau 2 barbati? :))))

elena marin-alexe spunea...

Solomon ar zice' O! Desertaciune a Desertaciunilor!Eu pot admite doar, ca Terra e pe ultima ei suta de metri si alearga, alearga, alearga......

Ada Angharad spunea...

Eh, sa vad eu barbatul ala care se descurca cu doua muieri pe cap. VCand e vorba de menage e trois, tuturor barbatilor se fuge mintea la sex fierbinte in 3 si alte accesorii picante. Dar cand se supara amandoua pe tine si urla sincron? si cheltuielile de dubleaza ca nu poti sa -i faci cadou doar uneia...sid aca ambele iti fac cate 2 copii te tezesti cu gradinita pe cap. Si daca divortezi, te ruinezi...Ce-si face omul cu mana lui...

julia spunea...

asta e...unii isi permit

Ciprian D. spunea...

Sunteti minunati si va multumesc pentru comentariile interesante dar si amuzante unele. Indiferent ca vrem sau nu tot spre secolul tampitilor ne indreptam.
Poate murim pana se va instaura prostia...

Essences spunea...

Ar fi bine sa murim pana se instaureaza prostia.
dar cam greu trece timpul asta..si astia tot evolueaza. N-ai ce sa faci.

Anonim spunea...

pai... ce vorbiti voi?
credeti ca chestiile astea tin cont de parafa de sus?
se petrec si nu de azi, de ieri!
am crescut intr-un bloc unde o vecina de la parter a avut doi barbati: primul a plecat putin lela, dupa ce-i facuse unul sau doi copii. ea s-a lipit frumusel de altul, asa, nelegitim, care i-a mai facut un copil. primul, dupa excursiile prin lume, a revenit acasa, ca de, casa si nevasta lui!
ea, femeie miloasa, nu l-a alungat. nici celalalt tip nu a spus nimic. a mai aparut un copil.
si asa au trait pana cand a ramas vaduva. de amandoi.
se pare ca a fost misto, ca se tinea tare bine tipa!

(lizuca)

liviu amza(nadie) spunea...

Julia spune:asta e...unii isi permit.adica.juliaaaaaaaa spune te rog la ce te referi?la partea financiara?sau la cea secsuala?:))esti haioasa.sper sa ne spui sa nu ne lasi in pom.

Maria spunea...

MUlti barbati nu se limiteaza la o singura femeie. Poate ca nu sunt facuti sa fie monogami. In realitate, foarte multi dintre cunoscutii nostri au cate o amanta, si nimeni nu stie. E impotriva firii? Eu cred ca nu. Impotriva firii mi se par relatiile homosexuale.
Cat despre morala, majoritatea joaca teatru: sunt familist, sunt om serios ( si cei care ne cer votul se lauada cu asta), dar numai de ochii lumii.
Sa ridice piatra barbatul care nu a gresit.
Cat despre femei, ele au tendinta de a fi monogame.
Ma uit la mine : am dorit sa intalnesc UN barbat si nu mai multi ...L-am intalnit si nu doresc pe nimeni altcineva. El a avut mai multe femei, iar acum cred ca e numai cu mine, dar nu pun mana-n foc ... si acest lucru nici nu conteaza.
Desigur, sunt si exceptii la cele spuse de mine, dar cam asa sta situatia, in general.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur