Omul saptamanii gigelistice, respectiv gigelul saptamanii...

Omul saptamanii gigelistice, respectiv gigelul saptamanii, imi da mare bataie de cap. Daca vrea cineva sa-l desemneze pe cel mai de seama biped e simplu, organizeaza concurs. Ca si rezolvat se vor prezenta multi cu capul mare, bine pregatiti si motivati iar cel mai de soi castiga.
Cand vine vorba insa de al desemna pe cel mai, sa folosesc un cuvant nou insusit, moron fiu al natiunii lucrurile devin extrem de complexe; vorba aia – ce dracu innoada...

In virtutea celor debitate mai inainte solicit ajutorul acelora care sunt interesati/dispusi sa aleaga omul saptamanii gigelistice.
Primul nominalizat este, cine altul decat, cel mai destoinic mascarici al tarii, (car)muitorul suprem, tovarasul Traian Basescuuuuu, pentru intrebarea retorica: „Ma intreb daca sunt dispus sa mai accept umilinte pentru inca cinci ani!”. Il ajut eu cu variantele de raspuns: 1. DA 2. DA

Al doilea nominalizat este Mircea Geoana pe care l-am vazut la toate talk-show-urile inghitind in sec, la propriu. Ma face sa cred ca e varianta fara oua a lui Bombonel cunoscut si ca Adrian Nastase. Mircea Geoana este nominalizat deoarece din 27 aprilie si pana in prezent s-a lansat de trei ori in cursa pentru prezidentiale, motiv pentru care oricine e indreptatit sa se intrebe daca nu cumva ne sfideaza inteligenta. Chiar nu inteleg ratiunea repetitiei sale... caci propagandistic vorbind ideal este sa faci lansarea cat mai aproape de data alegerilor.

Cel de-al treilea nominalizat pentru omul saptamanii este abracadabrantul Boc, Emil Boc pentru schimbarea sloganului romanesc „Nicio masa fara peste!” in „Nicio clasa fara profesor, nicun profesor fara salariu”; pentru impozitarea pensiilor care depasesc venitul net al (car)muitorului, cu 90 la suta; pentru acceptarea calitatii – echivoce – de taratura prezidentiala (de fapt pentru asta ar merita un premiu); pentru alte motive legate de fofileala guvernamentala de care da dovada, s.a.m.d.

Alt nominalizat este o ea, Elena Gheorghe care a performat atat de bine la Eurovision incat presa britanica o acuza ca a mimat pe scena. Si bineinteles pentru ca s-a clasat doar pe locul 19, netinand cont de vorba romaneasca „Daca esti prost stai acasa!”.

Alti nominalizati: Nati Meir pentru penibilitatea de a candida la prezidentiale, Calin Popescu Tariceanu & Co pentru esecul motiunii; Dan Voiculescu care il acuza pe Basescu ca-i cere antenele, dovedind astfel ca el este in spatele lor, nu fiica sa.
Lista ramane deschisa, asadar propuneti...

8 comentarii:

Essences spunea...

Toti sunt cam pe aceeasi unda :)

Dan Trofin spunea...

da, j io cred ca Basexu e masochist si mai vrea 1 tura !
BOCanila e prea penibil, cand il aud pe el sau Pogea, zau iti zic, imi vine sa urlu...
Nati a fost tare de tot, eu nu-l inteleg pe omul asta, e bagator i seama cred : cu Steaua a fost la fel, cand i l-a adus lui Jiji Fecali pe acel investitor israelian si cum zicea ca il poate suna el, Nati pe oricare dintre jucatorii israelieni buni de prin Europa sa vina la Steaua. Ni-l si imaginam pe jucatorul lui Liverpool, Yossi Benaioun venind la Steaua ca-l suna Nati :))
Prostanacul ce sa zic...acuma sincer, el ar fi ok din anumite puncte de vedere. E scolit, diplomat, vb limbi etrangere. Doar ca, vazandu-l si ascultandu-l iti dai seama ca omul asta, Geoana, pare un tip fals. Pare stangaci, ezitant, cand danseaza, face poze, cand spune vreo gluma sau rade ;a cele spuse de altii, e precum prietenul ala al nostru, din copilarie, pe care l-am avut cu totii si spunea bancuri de nu prea radeas nimeni la ale lui, sau care radea ultimul si, oricum, nu le intelegea.
pt toatre motivele acestea nu inteleg, dc nu-l consiliaza nimeni ?

bafta, o saptamana faina !

Ramona spunea...

Din cate observ pe Boc prea l-ai evidentiat,nu-i corect.Eu am cerut S.O.S de la NASA de a gasi un antidot pentru prostie !Dupa doua saptamani de campanie in care oligofrenu' de Cotroceni se da ranit cum ca n-ar mai candida ,aseara rupe tacerea afirmand ca el va fi noul presedinte(noul?)pentru urmatorii ani !No,io cred ca-i mai tare decat prostanacu'desi la Brasov isi luase costumul de inteligent cand l-a lansat Prunariu in spatiul cosmic,deci de unul am scapat .De Boc,ne descotorosim usor de el ,il mai invita Andrei Gheorghe la o emisiune pe un platou cu o inaltime de vreo 5m,si...gata si cu asta !Daca continui lista ,vei ramane fara participanti !O zi usoara si frumoasa va doresc .

aventoro spunea...

As merge pe Elena Gheorghe, fiindca ea nu prea va mai avea okazia sa fie gigelul saptamanii.

Restul mai au timp berechet.

Ciprian D. spunea...

@PATRICK dan
Eventual sa-l consilieze vreun psiholog. smile

@Ramona
Nu-mi place Boc. Mi-a taiat doua sporuri pana acum si din pacate sporurile nu-l pot taia pe el. big grin

@Sergiu
Daca nu mai e virgina, Elena Gheorghe zic si eu. Altceva nu stiu despre ea, decat ca isi incepea orice propozitie cu "sunt virgina"

@Inka
Toti sunt la fel, unul mai prost ca celalalt... big grin

Neamtu' spunea...

As merge pe Nati Meir. Sincer, omu; asta face toti banii, e amuzant rau de tot. Genul de persoana care chiar crede ca poate ajunge macar la 2% in campanie. Adica o asemenea auto-convingere nu gasesti des. Si, ia gandeste-te, cate sutiene are de umplut cu banuti in Romania? Daca apare vreo baba cu tzatzele pana la genunuchi o imbogateste Meir tot pompand bancnote la 'chieptar' :))

Ramona spunea...

Participantii mentionati in postare sunt niste kamikaze iar despre Elena G.nu-mi permite religia sa vorbesc .

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat !
"Inca una si ...ma duc!"
Cred ca te lasi prea mult influentat de TV-liuni...adica...deci...putem spune...ESTI MANIPULABIL !
Dar...orice manipulat isi are manipulatii sai...printre ei si eu...Felicitari si aplauze la scena deschisa, Urale si Ovatii...scuze, cand vine vorba de felicitari, mereu o iau razna ! Imi lipsesc cu desavarsire...si deci am uitat sa mai daruiesc "pur si simplu", in lipsa de materie prima!
Cinee Aree...NOROC areee...
saaaiii... lalailaalala...
Cineee n-aare...nareeeee...
Mai ... mai ...
ADEVARAT A INVIAT !

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur