Virginitatea costa zece mii de euro – neimpozabili, sau dupa caz, un suc!

Am aflat din statia de autobuz ca virginitatea costa 10.000 de euro spre dezolarea a doua pustoaice care probabil ca si-au pierdut-o intr-o buda de club pentru un suc cu...lamaie.

Din ciclul „azi virgina maine curva de lux” Alina Percea in varsta de 18 ani a fost intinsa pe pat de un adult de 45 de ani, dovedindu-se mai cretinoid decat ea, si a facut sex dureros neprotejat.
Neprotejata a fost si de familie, virtutea suprema in numele careia si-a desfacut cracii pentru a primi zece mii de euro, neprotejata a fost de tatal ei,Gheorghe Cochintu , care nu a dat doi bani pe curul ficei lui: „Am aflat de putin timp ca s-a terminat si ca va lua 10.000 de euro. Noi nu am mai vorbit cu ea de vreo doua saptamani, dar asteptam un semn de la ea. E viata ei si poate face ce vrea, e treaba ei. Daca a vrut bani nu are decat sa-i ia si sa faca ce si-a propus! ”.

Cred ca evolutia spiritualitatii, moravurilor romanesti se afla in declin si favorizeaza cretinoidele, curvele, taraturile, succint toata floarea depravatiunii, sa se reproduca intr-un ritm alert, defavorizand cele mai virtuoase caracteristici ale demnitatii umane, traditionale, nationale.
In pofida viziunilor pozitive parca lucrurile se indreapta in sens invers. Prostia este ridicata de la rang de arta la rang de valoare absoluta in detrimentul inteligentei care nu este nici cool, nici fancy, nici trendi, marfa, beton, s.a.m.d.

Cati dintre oamenii de 45 de ani care isi permit sa ofere zece mii de euro unei pustoaice neprihanite pentru propria satisfactie sexuala nu ar face la fel?
Cate dintre pustoaicele neprihanite nu ar prefera sa isi vanda virginitatea pe zece mii de euro? Cate si-o vor vinde de acum incolo? Cate pentru un suc si cate vor zice PAS?

Remus Tudor, unul dintre detinutii de la Penitenciarul Giurgiu, inchis pe viata, a fost hotarat sa liciteze oricat pentru a o avea pe flocoasa ex-virgina, dar a pierdut la mustata. Dorinta lui era cu atat mai mare cu cat Remus nu a mai simtit atingerea unei femei de aproape 20 de ani, de cand este dupa gratii:
"Am sa licitez cat va fi nevoie pentru ca dupa atata timp sa fac dragoste. Si mai ales cu o virgina! Merit si eu macar atata lucru. Daca pana acum nu am facut nimic altceva decat sa pictez si sa sculptez, cred ca a venit momentul sa pun toate astea in slujba mea. Alina nu trebuie sa-si faca probleme din cauza banilor. Eu voi fi corect. Suma o procur din vanzarea tablourilor facute de mine in acesti 20 de ani de stat la racoare. Unele dintre lucrarile mele sunt evaluate in Romania si la 5.000-6.000 de euro. O sa o fac sa se simta o printesa in al noualea cer. Singurul lucru care ma opreste acum sa ma duc la ea, sunt gratiile astea. Dar Alinuta mea nu trebuie sa fie ingrijorata. In noiembrie sau cel tarziu decembrie o sa scap de puscarie. Tot ce o rog acum pe Alinuta mea este sa fie fata cuminte si grijulie inca jumatate de an, dupa care ii promit ca va simti din plin ce inseamna un adevarat barbat!” a declarat cu mandrie Remus Tudor.

Probabil dulce ii va fi razbunarea....

21 comentarii:

zafox spunea...

focoasa ? lol.

CORA spunea...

Ce vrobesti tu, mai Gigel, aici? Cumva de valori? De Demnitate? Despre Spiritualitate? Nu vezi si tu ca scara valorica in ziua de azi are trepte numai de coborat?

Anonim spunea...

ieftin dar bun.

Neamtu' spunea...

Nu mai e o noutate vanzarea virginitatii. Se practica de ani buni si de carte fete si de catre baieti, on-line. AU aparut initial e e-bay si pe urma chestia a luat amploare. Acestea sunt persoanele care tanjesc dupa cele 15 minute de faima si care nu pot iesi in evidenta cu altceva.

Oana Emilia spunea...

M-a amuzat teribil felul in care ai transpus "povestea"!!! Bravooo!!!

Carmen spunea...

......................(puncte ca sa se vada spatiul unde n-am cuvinte pe care sa le scriu drept replica)

Marius spunea...

O vaca si niste boi. Vaca era virgina. Boii ? Toti aia din presa care "in numele informarii corecte a cititorilor" ne pun in fata astfel de mizerii. Ce valori, ce scari ? Boarfele's la putere. Pe euro sau, cum spuneai, pe suscuri cu si fara lamie.

Sfantu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Malpraxis spunea...

ce oameni cretini =))

Ciprian D. spunea...

@Sfantu
Incearca sa ma contrazici argumentat, inteligibil, daca nu esti de acord cu felul in care ma exprim.
Decat sa scrii execrabilitati mai bine taci sau iti voi sterge toate comm.
Iti dedic postul de maine dimineata; iti va placea.

Cele bune!

doina spunea...

"Nu tolerez expresiile vulgare, prin urmare nici comentariile care contin termeni argotici! In numele bunului simt, comentati!"


eu nu cred ca poti ajuta prin ceea ce ai scris o adolescenta singura,cu multe intrebari.

incerci sa schimbi,societatea de azi,dar nu pornesti de la adevar,astfel,de fapt,nu faci nimic(nu lucrezi la adancime).

muzica ta te tine in viata,dar nu te va vindeca
este bine ca te afli cautand adevarul :)

Sfantu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Chapeau nOir spunea...

doamne fereşte... e tot ce pot să spun (să scriu)

Alecs spunea...

sunt unele pitzipoance,ahtiate dupa "glorie".Cred ele,ca daca isi rupe gatul un cocalar,cand trece mandra prin fata lui,gata,toti barbatii ii sunt la degetelul ei cel mic si cu mizerie sub unghie.Acum trebuie sa-si faca putina publicitate,si daca are noroc sa o observe cineva smecher,e aranjata pe viata.Si uite ca a auzit lumea de mandra noastra.Chiar si in puscarii se vorbeste de ea.E un star.Maine o sa auzim de ea ,ca-i face concurenta la filmari chiar si Alinei Plugaru.(o alta fata dornica de un suc cu lamaie).Asta-i viata,ele ofera,prost e ala care cumpara.Zic si io...

DOAR NOI spunea...

Genul acesta de femei vor barbatii din ziua de azi. Nu stiu daca mai sunt barbatii barbati, dar stiu ca femeile au devenit niste nonvalori... pentru bani, pentru faima, pentru sex (adevarate nimfomane) caci dragoste nu stiu cata mai exista.
Cum sa se mai uite un barbat la o femeie sensibila si sa o aprecieze, cand are de unde alege si fara chin intelectualistic -de-mi permiti acest cuvant.

Ada Angharad spunea...

@ doareu Pai daca stoarfa ii se da pe tava si pentru un suc si o tura cu BMW-ul...
Ce a facut Alina aia nu se cheama prostitutie? Asa cum o defineste legea? Ce-as rade sa fi luat vreo hepatita sau HIV de la mosu'. Sau sa iasa obsedatul ala din inchisoare si sa avem o Elodie noua. Sunt sigur ca OTV ul il va contacta pe detinut de cum iese...

Ada Angharad spunea...

@ doareu Pai daca stoarfa ii se da pe tava si pentru un suc si o tura cu BMW-ul...
Ce a facut Alina aia nu se cheama prostitutie? Asa cum o defineste legea? Ce-as rade sa fi luat vreo hepatita sau HIV de la mosu'. Sau sa iasa obsedatul ala din inchisoare si sa avem o Elodie noua. Sunt sigur ca OTV ul il va contacta pe detinut de cum iese...

Ciprian D. spunea...

@doina
Nu vreau sa ajut pe cineva, in fapt, nu vreau sa schimb societatea dupa bunul meu plac. Alaturi de multi altii incerc sa-i atrag atentia - societatii - cand se abate de la normele moralitatii.
Nu e egoist cel care vrea sa isi traiasca viata dupa bunul plac, ci acela care vrea ca ceilalti sa traiasca dupa cum vrea el.

@doar eu
Calea cea mai usoara e la indemana oricui

@Alecs
Categoric cine da merita mai mult dispret; din partea noastra cel putin.

@dreamwind
Il voi anunta personal pe Otv cand iese puscariasul de la racoare; sunt la varsta la care ma bucur de raul altuia...

Essences spunea...

Doamne, fereste-ma!

l.a.(nadie) spunea...

mai cu lol o sa ramina. :(

Banana's spunea...

Vorba aia " virgina de azi, curva de maine" ..frumos, foarte frumos

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur