Vreau sa divortez! Caut motiv!

Ieri vroiam sa fac greva foamei, astazi vreau sa divortez! Ce ti-e omul! Cu greva foamei m-am lamurit, nu am gasit un motiv demn care sa ma determine, insa cu divortul e alta poveste.

„Divortul poate fi cea mai buna solutie! Vrei un divort rapid, fara bataie de cap si fara surprize neasteptate? Vrei sa descoperi ce trebuie sa faci pentru a divorta? Satisfactie garantata!”

Am primit un mail in care eram intrebat daca vreau sa divortez, fara bataie de cap s.a.m.d.
Foarte fain mailul, atat de fain incat am pus mana pe mobil si am sunat:
-Alo, am onoarea, stiti, eu sunt Gigel si in urma mailului primit de la dumneavoastra...vreau sa divortez!

Am fost poftit intr-un vestibul virtual - de o voce erotica - in care am asteptat cateva secunde pana am fost preluat de profesionistul in ale avocaturii. Nici nu a trebuit sa ii furnizez vreo informatie personala caci am fost pus la curent cu simplitatea actiunii de divort, cu costurile reduse de care ar trebui sa profit fara tagada si alte asemenea chestiuni tehnice. Ce mai tura-vura, fost-am convins suta la suta!

Din nefericire pentru bussinnesul stimabilului avocat...nu voi divorta deoarece, imi zise:
-Stimabile dom` Gigel, pentru a putea divorta este imperativ sa fiti casatorit!

Oripilat peste masura, caci nu zicea nimic in mail despre asta, vadit irascibilizat ca mi-am pierdut timpul degeaba, amintindu-mi de sloganul de campanie al Ebei „Ia atitudine!”, am facut intocmai si l-am trimis in masa, cu discountul lui, cu oferta de zile mari si alte acatarii...de dulce!
Auzi obraznicatura, n-are voie omul sa divorteze daca nu-i casatorit. Asta e discriminare, monser!

14 comentarii:

nakudo spunea...

m-ai terminat cu postarea asta...tare de tot

Neamtu' spunea...

poi divorteaza de tine! In sua exista uncaz a unui tip care s-a ccasatorit cu propria lui persoana. Nu stiu cat de normal este, dar daca se poate inseamna ca nici divortul de tine nu este imposibil. Cu toate ca nu stiu cum o sa va viziteze copiii...:))

Geocer spunea...

Ai pierdut, Gigele ! La asa pret, merita sa divortezi si de doua ori. Chiar asa, astia n-or fi avand promotii de genul 2 in 1?

LiliAna spunea...

auzi, dom'le ce conditie au pus...sa nu poata profita tot omu' :)

alma spunea...

Nu stiu altii cum sunt,dar eu cand ma gandesc....ca acum 3 ani am cautat un motiv sa divortez si de curand era cat pe ce' sa divortez de mine,mai bine ii dau pace gandului si reclamei avocatului tau virtual si stau "acasa".

Malpraxis spunea...

cica trebuie sa fi casatorit ca sa divortezi dar daca tu vrei neaparat sa divortezi divorteaza. vezi cum scapi de umbra ta :)) app foarte tare articolul, ma amuzat

Mada. spunea...

Nu stiu, dar chiar nu stiu de ce asta imi aminteste de Caragiale. In orice caz, mi-a placut mult. E geniala faza :)

Ada Angharad spunea...

Dati-i omului o mana de ajutor!

Dana spunea...

Cred ca e un pret bun pt cineva cu un harem, in felul asta isi pot permite o duzina noua.

Ramona spunea...

Daca ieri ai vrut sa faci greva foamei,azi vrei sa divortezi,poate maine doresti sa ramai insarcinat sau poimaine doresti sa te insori ,oricum te felicit,m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi desi eram putin trista .Felicitari !

Ciprian D. spunea...

M-ati facut sa-mi amintesc ca "omul s-a nascut liber, dar pretutindeni este in lanturi"!
Ce ti-e si cu "contractele sociale"...altele

Essences spunea...

Ce reclama isi mai fac unii :))

Mihaela spunea...

Ar trebui sa ne miram ca ti s-a pus conditia de a fi casatorit. "La noi, ca la nimeni", este posibil orice ,chiar si un divort fara a fi casatorit.

Ciprian D. spunea...

Era mai rau daca imi cereau banii prima data si apoi ramaneam si eu ca Lola, si cu banii luati si....

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur