CAMPANIE ANTINESIMTIRE - Nesimtirea are chipul...Coca Cola!

Cand nu stiam nimic despre advertising, brand si publicitate, cand vedeam o campanie violenta de promovare a unui produs credeam ca trebuie ca produsul respectiv sa fie de o calitate inferioara si ca se incearca sa ni se bage pe gat. Ei bine, aveam dreptate.
De aproape o luna Coca Cola, printr-o campanie ce se ridica la cele mai idioate standarde europene, toarna – preponderent – pe gatlejele celor mai prost crescuti, necivilizati, sibieni zama neagra cu bulbuci, incat dupa numarul conservelor aruncate pe strada ma mir ca nu crapa naibi...


Singura atitudine pe care o pot adopta vizavi de nesimtitismul unor concitadini este aceea de a spera cu tarie ca le va muri la intrare, caci societatea nu are nevoie de progenituri care sa urmeze exemplele de mai jos:











































16 comentarii:

HTC photography spunea...

Eh...DA. Perfect de acord! Dao oare se vor trezii din somnul asta de veci romanii nostri ?
Ma-nclin.

GOG spunea...

Ce vad eu in pozele tale cred ca ma indreptateste sa spun ca nu numai omul de rand e de vina.
Cosurile de gunoi debordeaza,unde sa arunci ceva?Domnii de la salubrizare dorm ,iar aia de-au proiectat conservele astea bune doar pentru bilete de autobuz ar trebui...ma rog, ar trebui !

Bejenaru Gabriela spunea...

inca arata bine in pozele tale cosurile de gunoi,sa le vezi pe ale noastre din oras,cand isi face efectul acidul de la coca cola nu mai stii unde sa arunci.

Ciprian D. spunea...

@greendorfyn
Conform contractului din noiembrie trecut, un cos de gunoi precum cele din fotografii a costat 544 Ron si au fost achizitionate din bani publici, la start de criza. Valoarea contractuala a fost de juma de milion de lei noi pentru ca tovarasul nostru primar s-a plictisit de cosurile vechi. Sa-i dea Dumnezeul sasesc ....sanatate, ca asta ortodox l-ar scuipa-n ochi!

Ciprian D. spunea...

@gabriela
Dezolant...pur si simplu dezolant!

Neamtu' spunea...

Nu mai scapam noi de nesimtire, cata-i cucu! Deja, dupa ANI de discutii pe tema asta, nu s-a rezolvat nimic... parca locuim intr-un cos de gunoi, pe cuvantul meu...

vasiauvi spunea...

Cred ca in primul rand e vina primariei pentru ca nu au pus niste cosuri mai mari intr-un loc atat de circulat ca Bulevardul Mihai Viteazul. Politia comunitara se ocupa doar cu fotografierea masinilor parcate ilegal, in rest doar se plimba. Apoi e chiar vina noastra pentru ca atunci cand vedem ca unu arunca pe jos nu-i atragem atentia.
Vara asta cand am fost la Hunedoara, la Castelul Corvinestilor, si o fetiscana dupa ce a baut o sticla de Prigat a lasat-o pe un gard de piatra. Intr-adevar, nu era niciun cos pe o raza de 100 de metrii, dar nici chiar asa. Amluat sticla si am ajuns-o din urma si i-am zis ca a uitat ceva, si i-am pus sticla in mana. Ea frumos a facut cativa pasi si a lasat-o langa un alta gard.
Ce puteam sa-i mai fac?
Daca nu ai educatie de la parinti e greu sa te educe altii!

Mihai Stoian spunea...

E un fel de reclama la coca cola zero :)))))

Ciprian D. spunea...

@Mihai Stoian
Excelent monser, intotdeauna vezi partea buna a lucrurilor :))) Asigurat vei trai o suta de ani! :D Eu ma gandesc sa-mi rezerv loc de veci sau sa-mi fac pasaport, caci atunci cand nesimtirea va deveni stare de spirit ori imi bag unghia-n gat ori imi fac bocceluta si emigrez!

Ciprian D. spunea...

@Neamtu`
Daca traim intr-un cos de gunoi...suntem mai mult decat niste gunoaie? Pai de ce sarim ca arsi cand primim suturi in fund in alte tari mai civilizate? Si de ce spunem ca nu noi suntem aia....ci tiganii? Bine, nici ei nu-s usa de biserica...

Ciprian D. spunea...

@VasiaUVI
"Daca nu ai educatie de la parinti e greu sa te educe altii!"....cam despre asta-i vorba!

Calin Blaga spunea...

off topic. esti lepsuit! http://www.mazemania.ro/2009/09/19/amintiri-din-comunism/

Ciprian D. spunea...

@Calin Blaga
Comunismul....hmmm

liviu amza(nadie) spunea...

gigel nu-i mai blama pe rromi.eu am vazut rrom care minca seminte de floarea soarelui in autobuz si punea cojile intr-un cornet de hirtie.asa ca......nu rromii sint nesimtiti.OMUL ESTE JIGODIE SI CARE ESTE ESTE.cum zicea cineva pot sa ma plimb cu mucul de la tigare in mina pina gasesc un cos?nu pot sa-l bag in buzunar ca pe hirtie.ba poti.daca-ti pasa......sti faci curatenie si in 10 minute nici nu mai sti daca ai trecut sau nu pe acolo cu matura.

Ciprian D. spunea...

@nadie
Monser, asta e cusurul tau: particularizezi! Argumentarea ta spune"am vazut un rrom, care...", deci nu putem trage concluzia ca toti rromii sunt precum rromul tau!

Oricum nu am nimic cu rromii, daca citeai cu atentie spuneam ca nu toti sunt usa de biserica.

Vizavi de mucul de tigara iti marturisesc faptul ca prietenul nostru japonez, fiecare muc de tigara il "impacheta" in pachetul de tigari si cand vedea un cos de gunoi se oprea il scotea de la pastrare si il arunca regulamentar. Am fost oripilat in cel mai placut mod...

Syaitan spunea...

ce imi place motoru' ala

(campania de commenturi irelevante a.k.a. spam)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur