Super bingo METROPOLIS – AM CASTIGAT!!!!!

...experienta, caci morala e identica cu invataturile parintilor mei care, din frageda pruncie, m-au invatat ca nu pica para malaiata in gura...niciunui gigel.
Ca si cand n-ar fi fost suficient am invatat apoi, de la Nichita Stanescu, ca „nu trebuie sa crezi ca poti dobandi fericirea printr-un noroc (de altfel fericirea dobandita prin noroc, e falsa) ... numai prin munca cinstita si sustinuta poti sa te realizezi ca om, si ca nu intotdeauna munca coincide si cu placerea... ”.
Am urmarit si eu emisiunea „cu sufletul la gura”, la unison cu vecinii mei care sorbeau poantele lu` Tociu si Palade precum microbistii reluarile la footbal, cu sonorul teveului la maxim, nu cumva sa-i strige unul dintre mascarici numele tocmai cand face pipilica si sa n-auda.
La aceasta editie, domnul Geo a fost inlocuit de un oarecare Popescu, Tociu si Palade au imbatranit in pofida eforturilor de a ramane vesnic tineri, iar romanii traiesc cu sperante ca vor fi plesniti de noroc, insa nu cred in reaparitia dinozaurilor, desi probabilitatile sunt identice.
De ce am cumparat un bilet la super bingo metropolis? Pentru ca sunt roman, pentru ca programul de duminica seara era empty, pentru ca sunt destul de naiv si refuz sa cred ca, dupa o perioada in care norocul m-a scuipat in fata, nu ma va plesni sa nu ma vad. Poate next time, dont you think?!
Acum ca a revenit bingomania, la ce sa ne mai asteptam? La un Caritas reloaded sau vreun FNI se intoarce, caci la cat e de mare foamea pe la noi mancam orice rahat ne e bagat pe gat.
Tot despre disperarea romanilor citeam azi pe Zafox, intr-o „discutie libera”:

15 comentarii:

Marius Ola spunea...

Spunea cineva, îmi scapă numele, că istoria este ciclică, aşezată în spirală. Aşadar, de ce nu un Caritas, un FNI, o Dacia Felix?...:)

Geocer spunea...

Decat sa iau un bilet la astia, mai bine beau o bere de banii aia.

Andi spunea...

Cunosc persoane care au castigat si tot nu am luat bilet. Nici eu nu-s normala.

Ramona spunea...

Toata emisiunea a fost rasuflata ,totul a fost fortat,chiar si glumele celor doi protagonisti .
Eu stiu ca banii se castiga prin munca dar unii zic ca munca-i pentru tractoare si atunci ,pentru ca si eu sunt "roman",mi-am luat bilete desi eram sigura ca nu voi castiga .

Malpraxis spunea...

bafta cu castigul :)

Mihai Stoian spunea...

De ce nu ti-ai luat la 100% adevarat :)))))))

BMD spunea...

Eu cred ca va aparea si un nou Vantu imbunatatit cu piciorul robotizat.te astept si pe la mine

Geocer spunea...

Gigele, vad ca de cand ai castigat la Bingo te-ai lasat de scris pe blog.
Oare pe ce insula din Hawai te-ai mutat?

Ciprian D. spunea...

@Marius Ola
Stai linistit ca e pe aproape....din pacate!

Ciprian D. spunea...

@Geocer
Monser, daca Tahiti inseamna multa munca.....m-am pricopsit. Basca folosesc un modem de la Orange pentru net si am o viteza uluitoare de 128 k....tre sa fac ceva sa imi transfere astia de la RDS netu mai repede. Pana atunci ma chinui asa...

Ciprian D. spunea...

@Andi
:D Daca imi cumpar si saptamana asta bilet la super bingo...ma voi declara si eu (ne)normal :D

Ciprian D. spunea...

@Mihai Stoian
Buna intrebare... :P

Ciprian D. spunea...

@Giolly
Suntem parteneri!
Bafta! :)

Ciprian D. spunea...

@Ramona
Se mai spune ca increderea in sine...e cheia! Eu chiar am avut incredere in sansele mele de castig. Nici asta n-a mers :D

Vorba cantecului: cine n-are noroc n-are....

cristian spunea...

Coincidenta???? Nu se poate !!!! …. E prea groasa!!!

Nu se poate!!!!!....in lumea jocurilor de noroc nu exista ',,COINCIDENTE" NUMAI DACA DACA JOCUL NU E CINSTIT SI SE TRISEAZA!!!!!!!!!!!!Cum se poate ca si la prima emisiune din 27.09 d-na Grigor Ana din ARAD Sederhart sa castige un premiu de 1000 ron si la editia din 04.10 aceasi D-na Grigor Ana din jud Arad loc Sederhart sa fie extrasa la concursul telefonic si sa castige 55000 de ron???????? si cum se poate ca din arad sa fie asa de putini castigatori( DE EXEMPLU EU AM CUMPARAT 100 DE SERII DE AMBELE DATI- idiotul de mine…) si din hunedoara ( orasul natal al Ralucai Lazarut) sa fie 4 castigatori la concursul telefonic????? AM sa fac reclamatie la opc , si voi trimite mail-uri la toate posturile de televiziune cu aceea ,,presupusa coincidenta" ca sa stie toata lumea ca NU E UN JOC CINSTIT!!!!!!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur