Gala Premiilor UNITER 2010

A venit si ziua cea mare ca de mult o asteptam; Gala Premiilor Uniter a ajuns la editia a XVIII si o vom urmari, cu o deosebita emotie - nu-i asa, intrucat se pare ca Sibiul, respectiv Teatrul National "Radu Stanca" a intrat din nou in gratiile Miticilor. Asta e grozav!
Spectacolul va fi transmis in direct pe TVR 1, Radio Romania Cultural si pe internet la adresele: www.uniter.ro şi www.tvr.ro incepand cu orele 21:00.

Asadar, nominalizata pentru premiul "Cea mai buna actrita in rol principal" - Ofelie Popii pentru rolul Bess din spectacolul Breaking the Waves sau Viața binecuvântată a lui Bess de la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu, flancata de doua Mitice una de la Teatrul de Comedie una de la Teatrul National. Sunt sceptic!

Ma rog, a doua surpriza placuta este nominalizarea spectacolului Breaking the Waves sau Viața binecuvântată a lui Bess de la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu pentru premiul "Cel mai bun spectacol".

Voi reveni cu castigatorii pe masura ce vor fi anuntati!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur