Epica – Design Your Universe – Szene, Viena, Austria...

...acesta e motivul pentru care ne-am inghesuit cateva perechi de chiloti si cateva tricouri in ghiozdanul pe care am scris rucsac cand am plecat in Austria, ma rog, in Viena.

Acum ne-am intors cu amintiri inedite, singurele care conteaza, indubitabil.

O amintire memorabila ramane concertul celor de la Epica, intalnirea cu solista de la ReVamp, Floor Jansen (cea care pana nu de mult canta pentru After Forever), cu care m-am tras in chip dupa ce am stat la taclale si i-am invitat la ARTmania, dar mai ales faptul ca am ascultat-o Live pe Simone Simons.
Era foarte entuziasmata ca a doua zi urma sa se bucure de o "just girls day" in care a planificat impreuna cu Simone sa viziteze Viena dar mai ales sa faca cumparaturi.


Am incercat sa fac cateva fotografii si sa inregistrez cateva din cele mai bune melodii ale lor insa sapuniera mea (a se intelege camera foto) e pe duca asadar calitatea este scuzabila (Resign To Surrender a deschis concertul din Szene, Viena; foto stanga Epica, foto dreapta ReVamp).
Publicul vienez prezent la concert a fost slabut; digerau fara probleme baladele insa cand era vorba de true metal, ma rog, gothic si symfonic, o lalaiau ca babele...





Epica se afla in plin turneu pentru promovarea ultimului album Design Your Universe.
Va mai concerta pana la sfarsitul lunii in Europa apoi timp de trei luni se vor afla in State urmand ca ultimul concert sa aiba loc in mai, bineinteles in Olanda.
Sper sa ii revad candva la ARTmania daca vor avea loc de te miri ce trupe obscure...

3 comentarii:

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

((dog pet))_PH spunea...

.
´ , ; , ´ .-'"""'-.´ ´, ; ,
. \\|/ . .' . . . . . '. . \|//
. .\-;- / . | . . | . .\ -;-/
. . // .; . . . . . . . ;. . \\
. .//__; :.´ ´ ´ .; ;__\\
. .`----\'.'-.....-'.' /----- '
. . . . . .'.'.-.-,_.' .'
. . . . . . '(´´(..-´
. . . . . . . ' - 'oieeee

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur