Fart of change...de Vis Urat

In urma cu trei zile, intr-un elogiu pe care l-am adus unui gigant al blogosferei, Vis Urat, faceam o remarca privitoare la sloganul colosului care dupa umila mea parere putea cu spume si cu valuri: Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat!
Chiar ma gandeam sa fac un concurs si sa dau o bere celui/celei care ar fi gasit un slogan mai acatarii insa ce mi-e dat sa vad azi?

Vis Urat, in urma postarilor mele extrem de constructive la adresa coloseniei sale si-a facut-o cu mana lui, adica si-a schimbat sloganul: Ganduri la turatie maxima!

Acum, daca tot e vremea schimbarii...de ce nu-si schimba oare si costumatia de soldier cu gun-ul in hand si bocanci expirati? Oare n-a auzit ca-s la moda bocancii Viper?

Era sa uit: faptul ca sustii o papusa de plus, pe Mufica, cred cu toata convingerea ca nu-l ajuta in promovarea profilului de cool guy blogosferic. lol

7 comentarii:

vis frumos spunea...

se pare ca tinecont de postarile tale :) iar si-a schimbat templateul, ai vazut? :)))

Adrian spunea...

daca te mai legi de visurat o iei pe coaja nesimtit ateist ce esti

Malpraxis spunea...

Auzi ba ateistule, vezi ca ti-o iei =)) Doamne ce cretini intra si pe la tine pe blog. De oameni ca Adrian ma feresc cat pot, dar se pare ca dau de ei si pe bloguri. Bafta in continuare!

Ciprian D. spunea...

@vis frumos
daca mai aveam concediu, si timp, scriam si despre asta; este laudabil ca omul apreciaza tacit critica constructiva si nu sta degeaba. :)

Ciprian D. spunea...

@Adrian
promit ca data viitoare sa iti cer permisiunea inainte sa fac pe cineva basinos

Ciprian D. spunea...

@Malpraxis
Adevarul e ca tre sa fiu atent de azi incolo pe unde calc; e plina lumea de rahat ::))))

Ma lipsesc de cretinoizi ca alde Adrian Arvunescu asta, parol.

Ada Angharad spunea...

Adran asta nici macar limba pe care crede ca o vorbeste nu o cunoaste este ATEU , ateist e o traducere tampita din engleza. Da na, e inca mic si prost, mai are timp sa fie mare si prost

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur