The Losers vs The Penthouse si I Hope They Serve Beer in Hell

Care este motivul pentru care va voi vorbi despre ultimele doua chestii...siropoase pe care le-am savurat?

Ei bine, m-am intrebat care a fost ultima dimineata dulce pe care ati avut-o in ultimul timp. Una siropoasa adica? Intrucat eu nu-mi aduc aminte de a mea aproape sigur ca nu va amintiti nici voi.

Sa va explic: ziua de ieri este marcata drept o zi istorica in calendarul democratiei mioritice, deoarece niste tipi au vrut sa faca pe zmeii insa s-au purtat ca niste pitipoance, sa zicem, neluand in seama faptul ca purtandu-se ca atare exista riscul sa le-o traga cineva. Pentru mine-s...niste ratati! A picat motiunea!

Revin la chestiile
siropoase: The Penthouse si I Hope They Serve Beer in Hell. Daca nu existau filmele astea doua probabil pana la ora asta m-as fi sinucis - moral, inca o data - datorita zmeilor ciufuriti, infierati cu L-ul ratatilor in frunte.

Nu o sa va spun niciun cuvant despre cat de bune sau execrabile sunt filmele mentionate insa va voi spune care este legatura dintre ele si istorica zi de ieri: RATATII, ce se dau drept zmei dar se poarta ca niste...!

Va invit sa vedeti The Penthouse si I Hope They Serve Beer in Hell. Comparativ cu The Losers - sau cum a mai picat inca o motiune, orice film e demn de Oscar, Grammy, Nobel, Emmy sau Pulitzer.

2 comentarii:

Mihai Likar spunea...

nu cred ca vroiau ei sa pice motiunea...in bugetul romaniei este o gaura facuta de cativa ani incoace,gaura care au facut-o cu totii,ca toti au trecut din 2000 incoace pe la guvernare...sunt niste incompetenti toti din parlament,niste palavragii care stiu sa manipuleze

Anonim spunea...

Io cred ca aia de au fost ianinte au furat mai mult decat astia.Oricine ar veni tot rau va fi; nu ei, noi suntem ratati dar n-am vazut filmele.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur