Primul Razboi Mondial s-a terminat astazi!

Astazi, 3 octombrie, dupa 92 de ani, s-a terminat Primul Razboi Mondial deoarece Germania a terminat de achitat toate datoriile impuse de Fortele Aliate.

Primul Razboi Mondial este considerat a fi fost cel mai sangeros conflict armat, in timpul caruia si-au pierdut viata peste zece milioane de soldati.

Armistitiul dintre Fortele Aliate si Germania a fost semnat intr-un vagon in Padurea Compiegne in 11 noiembrie 1918.


Germania a fost obligata sa plateasca despagubiri de razboi in valoare de 22 de miliarde de lire sterline prin Tratatul de la Versailles din 1919 ca urmare a distrugerilor cauzate Belgiei, Frantei si Fortelor Aliate.


Singura solutie de a iesi din aceasta recesiune si de a redresa economia tarii ar fi ca Romania sa inceapa un Al Treilea Razboi Mondial si sa-l castige, pentru ca mai apoi sa impuna despagubiri invinsilor.

Hai Romania!

4 comentarii:

Malpraxis spunea...

Al Treilea Razboi Mondial se cam desfasoara acum , dar fara sa ne dam noi, oamenii astia mici, seama. Al Treilea Razboi Mondial e unul tehnologic, conspirativ de care noi oamenii simplii nu stim nimic. Iti recomnda sa citesti "Guvernarea din umbra" de Jim Marrs. E foarte buna cartea!!

Anonim spunea...

In sfarsit o solutie reala pentru criza. :))

Ciprian D. spunea...

@Malpraxis
Nu stiu daca e tehnologic sau economic dar vorba e ca e....

Multam de recomandare, e pe lista ;)

Ciprian D. spunea...

@Annemarie
Cea mai viabila solutie ar fi sa ne vindem tara. Pana acum am dat-o de pomana...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur