Replica presei sibiene...

...semnata de Traian:

"și, ia spune, măi bărbuță, de ce sunt eu cretin pentru că nu am fost acolo? doar pentru că nu am avut timp să dau și eu o limbă, ca tine, pentru a primi o invitație? repetiția la care ai fost tu și nu a fost presa înjurată de tine a fost un eveniment de promovare la fel ca oricare altul, unde naiba scrie că e musai să fiu prezent? unde mai scrie că sunt cretin dacă nu particip la un eveniment cultural, chiar dacă e de bună calitate? cu ce coaie te apuci tu să beștelești pe toți din presă doar pentru că nu au promovat după cum vrei tu un eveniment la care ai primit inviație pentru promovare? știi când ai dreptul să comentezi? când o să îți cumperi singur bilet. traian "


Nu am cunostinta despre cum da limbi presa sibiana sau pe cine, cand, unde si de ce pupa in cur pe cineva pentru o bucata de paine sau pentru o invitatie la concert, dar am certitudinea ca daca o parte din gaozari fac asta nu inseamna ca si ceilalti jurnalisti se preteaza la asemenea samavolnicii.

Se spune ca un jurnalist bun este un jurnalist informat. Intrucat vorbesti in numele presei si al gazatarilor inclin sa cred ca esti unul dintre ei. Sigur cel mai prost, jurnalist fireste, caci nu esti informat, monser.

Sa te edific! Se pot numara pe degetele de la o mana ocaziile in care calitatea de blogger mi-a facilitat accesul la vreun eveniment cultural ori de alta natura.

Pe de alta parte, nu are atatea degete la maini, sau la picioare, tot neamul tau, traiane, pentru a numara de cate ori am pus umarul, asa cum am mentionat si in postare de altfel, la realizarea diverselor activitati/evenimente desfasurate in mirifica noastra citadela.

Mai mult, din ce spui tu reiese ca bestelirea presei denota a spune adevarul, si anume ca nu exista presa sibiana ci fitiuci cu continut de can-can, spre deliciul unei societati ignorante.

Succint: nu am primit invitatie sa promovez concertul lui Eitetsu Hayashi si nu cred ca imi voi cumpara bilet pentru a vedea un concert, spectacol sau eveniment cultural.

Nu in ultimul rand, in virtutea dreptului constitutional ma voi exprima liber, cat despre comentat...pot comenta toti pros...., ochei, fie, toti oamenii.

2 comentarii:

Calin Blaga spunea...

Bine spus Cipi! Vezi cum se supara unii jurnalisti si replica disproportionat cand ii critici. E atat ura in presa locala intre UNII, nu intre TOTI. Pe motiv de critica!

Ciprian D. spunea...

Ca la noi la nimeni! Ce fain e sa vina pe blogul meu sa ma faca "barbuta" lol sub semnatura de anonim, intrebandu-ma cat de mari sunt ale mele ::))))
Atata pot, indubitabil! Poate cineva sa le pretinda mai mult?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur