Se apropie alegerile - la Sibiu

14 kg de faina, 7 kg de malai, 3,6 kg de paste, 1 kg de zahar, 1 kg de lapte praf si 1,4 kg de biscuiti, in total 29 kg de alimente pe cap de sibian.

Edilitatea sibiana este darnica si in aceasta toamna si va organiza distribuirea ajutoarelor alimentare care provin din stocurile de interventie comunitare destinate categoriilor de persoane defavorizate din Romania, in speta din frumoasa noastra citadela.

In evidentele initiale figureaza peste 13 mii de persoane, adica aproximativ 10% din populatia Sibiului, in crestere cu peste 3 mii de persoane fata de anul 2009.
Beneficiarii sunt pensionari cu venitul cumulat sub 400 lei, somerii si persoanele cu handicap grav sau care prin dispozitia edilului sef, binefacatorul citadelei sibiene insusi Klaus Johannis, beneficiaza de ajutor social.

Este salutara aceasta campanie de ajutorare a nevoiasilor din citadela insa este ciudat ca desi exista de doua saptamani stirea pe site-ul oficial al primariei inca nu se cunoaste data si programul distribuirii produselor alimentare.

Oare se amana nitel pana in preajma alegerilor?

3 comentarii:

Anonim spunea...

spas-ul primariei doar le distribuie - sunt ajutoare UE - asa ca Herr J nu are nicio legatura

Ciprian D. spunea...

pai si ajutoarele pe care le-a distribuit Geoana si Basescu au fost tot ajutoare UE precum scrie pe punga din foto, doar ca am cropuit geaoana presedinte :P

Anna Ioni spunea...

a inceput de azi campania...se doneaza 14 kile de faina si 1,4 kile de biscuiti:)) tine pana vineri....dar putina lume stie..pacat....cine ar trebui sa primeasca nu stie si iau cei care NU au nevoie...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur