Supercalifragilisticexpialidocious! vs "Bah, a mea-i mai mare!"

Imi aduc aminte ca pe cand eram copil aveam obiceiul sa ma intrec cu alti copii, prieteni de joaca; ne intreceam capacitatile memoriei si intotdeauna castigam caci tineam minte si puteam spune supercalifragilisticexpialidocious fara sa ma incurc.
De asemenea, alte motive de intrecere erau cunostintele de cultura generala, ce sa zic eram copii prosti.

Azi dimineata am coborat dupa tigari si m-am impiedicat de niste progenituri care sedeau pe treptele blocului; copiii din ziua de azi nu se mai joaca cu puta-n tarana, precum faceam noi odinioara, si chit ca nu aveau mai mult de zece ani se intreceau si ei mai abitir decat niste adulti ratati: "Bah, a mea-i mai mare, bah!".
N-am ramas sa ma edific despre ce vorbeau; in general copiii vorbesc despre lucrurile pe care le vad, le invata de la parinti...

3 comentarii:

Georg spunea...

CUM ATI COBORAT DUPA TIGARI?
pentru cine?
Inainte cu cateva posting-uri v-ati lasat definitiv si iremediabil de fumat. Ati facut propaganda ptr tigara cu laser sau radioactiva? electronica.
Deci scopul era sa faceti reclama ptr. un produs?.
Poate mai bine era sa ramaneti la DUNHILL ORIGINAL englezesc cu tabac de Virginia, nu buruiana moldoveneasca cu aroma CERNOBAL..
Phuu...la asta nu m-am gandit..
Aceeasi LINIE DREAPTA ca si la emigrarea spre Viena..unde de fapt se pare ca v-ati dus NUM'ASA DUPA COLT SA-MI IAU TABAC de la TRAFIK (tutungeriile in Viena).
Eu macar raman consecvent pe otravirea proprie tigari facute personaldin tabac olandez (tot de Virginia, dar via..)..care are aroma de pita proaspata in gura..

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Ciprian D. spunea...

scopul e de vina Her G. ca doar trebe sa manace si gura noastra ceva :P

Ciprian D. spunea...

Apropo...tabac olandez n-am incercat

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur