VisUrat.ro - muritor de foame?

Daca ieri l-am certat pe Chinezu.eu. astazi il elogiez pe VisUrat.ro. deoarece saptamana asta, dupa ce am citit prima data o postare de pe blogul lui, am vazut ca avem ceva in comun: armele.
Ma rog, lui ii plac cele de jucarie (airsoft si paintball) mie imi plac armele adevarate, chestie de barbatie.

Am zabovit nitel pe blogul lui; ce m-a determinat insa sa zabovesc cateva minute pe blogul lui? Pai arhiva lui, care incepe de prin august 2006 si pare ca nu se mai termina, ne spune despre el ca e un tip consecvent, iar comentariile recente lasa de dorit ca-n toata blogosfera, de parca cantitatea ar conta, nu calitatea.
Mi-a atras atentia blogrolul lui, dar nu ma omor dupa el, iar categoriile par alese cu atentie insa faptul ca cele mai multe postari fac parte din "neclasificate" m-a determinat sa ma intreb daca nu cumva e un tip normal cu veleitati obisnuite.

Iata motivul pentru care researchul m-a dus direct catre un interviu din Catavencu. Edificator as spune (nu va spun ca interviul este al lui Eugen Istodor, taticul interviurilor din Romania ca sigur dati buzna sa-l cititi si mi-as bate gura de pomana de aici incolo).
Am avut rabdare sa citesc tot interviul, lung dar (nu) la obiect, si astfel mi s-a confirmat banuiala: VisUrat chiar este un tip obisnuit cu veleitati normale: are idei foarte-foarte ciudate si crede ca avantajul lui Badea este ca vorbeste singur, dar face rating.
Ii place Romania si ii considera pe romani practici, asadar ii sunt pe plac. Nu scrie din frustrare dar scrie pentru a fi citit si comentat (am spus si comentat? ok, reformulez: mai ales pentru a fi comentat).
Ii place sa manance ciorba si in urma cu zece ani spune ca era muritor de foame. Acum este blogger, nu suporta anonimatul si crede ca poate deveni ceea ce vrea el.
Citeste carti nu bloguri, are motor si masina si conduce prudent.
Principiul ce tie nu-ti place altuia nu-i face il tine departe de piraterie pe net, iubeste cainii, si-a cunoscut sotia pe net si este invidios pe Fulgerica (who the fuck is alice...gerica) insa are o varsta la care nu mai crede in prieteni imaginari, deci nici in Dumnezeu.

Am tinut mortis sa va spun ce crede despre el pentru a va edifica si pe voi ca e un tip ok. Singura chestie care imi repugna la VisUrat, implicit la blogul lui, este ca sustine o chestie de plush, botezata Mufica.
Am zis singura chestie? Ok, am mintit. Sloganul lui Nu plânge că s-a terminat, bucură-te că s-a întâmplat! pute cu spume si cu valuri.

Ma gandesc la un concurs - ca n-ar strica - prin care sa-i schimbam sloganul, ca pute, parol!

4 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Mufica e papusoaia uneia care se alinta Denisuca. Am vazut-o odata la TV, se alinta mai rau cau o fetita de gradi. Mystery solved.

Ciprian D. spunea...

ok, acum imi regugna mai putin. sau mai mult :)

cum naiba sa o sustii pe Mufica? :))
Mufica si sloganul....stinks!!

Adevarul e ca profilului macho ii vine ca o manusa faptul ca o sustine pe Mufica, auzi.
Bine ca nu-l sustine si pe Țonțonel...

Mona spunea...

Ca "mufica" e al lu' "denisuca" nu stiam, dar, desi nu stiu cum si de unde, stiu ca "denisuca" e nevasta lu' "visurat". Deci, cum ar veni "mufica" e copilul lu' "visurat"?! telenovela...

Ciprian D. spunea...

:)))) acum ramane de precizat sexul....

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur