Aviz bloggerilor - Hermannstadtmeet!

Am pierdut prima editie de networking, Hermannstadtmeet - prescurtat in continuare #hmeet, dedicata tuturor celor pasionati de mediul online insa nu voi rata cea de-a doua editie, asta e sigur.

Pentru a pastra acuratetea informatiilor primite in comunicatul de presa voi reda cat mai exact ce se va intampla de fapt la #hmeet, bineinteles pentru a va starni si de aceasta data curiozitatea si interesul.

Tema acestei ediții este Promovarea online a Sibiului și a proiectelor sibiene de succes. Evenimentul, moderat de Răzvan Pop, durează cinci ore este structurat în trei sesiuni cu două pauze de cincisprezece minute între ele. Prima sesiune este dedicată unei practici de social networking, inspirată din speed datingul american, pe care am botezat- o Get Followers. Urmează o pauză în care participanții vor vizita restaurantul panoramic 585 Fusion aflat în cel mai înalt punct al orașului, la exact 585 de metri deasupra nivelului mării. Cea de-a doua sesiune este rezervată prezentărilor pregătite, printre alții, de Astra Film, organizatorii campaniei 10 Mari Sibieni, SmartGifts.ro sau Poken.
După ultima pauză participanții vor putea participa la un joc de șarade despre online-ul românesc.

Din punctul meu de vedere acest argument ar trebui sa mobilizeze pe toti cei care afirma, pe unde apuca, ca sunt pasionati de online. Aviz bloggerilor, twitteristilor, programatorilor sau celor din sfera marketingului sau comunicarii.

Ca sa nu mai lungesc vorba, ne vedem acolo, sambata 13 noiembrie 2010, unde gazda #hmeet-ului, Barul Atmosphere situat la mezaninul Hotelului Golden Tulip Ana Tower, ne asteapta la orele 12 trecute fix.

11 comentarii:

Anonim spunea...

e adevarat ca esti speaker la conferinta asta?

Liviu spunea...

pe siteul hmeet.wordpress.com e trecut si Gigel la speakeri. apropo schimba citadela sibiana ca gigelitatea e numele care ti se potriveste Gigele

Ada Angharad spunea...

Sper sa nu fie un mare fas intalnirea asta...Macar avem parte de "Preturi preferentiale" la cofeebreak.

Ciprian D. spunea...

@anonim
e adevarat ca voi spune si eu cate ceva la #hmeet :) so...cine e curios

Ciprian D. spunea...

@Liviu
Citadela Sibiana sau Gigelitatea...conteaza asa mult? Cred ca mai important e continutul, de mai bine de doi ani...acelasi ;)
Don`t you think?

potol spunea...

sa intelegem ca se lasa cu potol?

Ciprian D. spunea...

@dreamwind55
Eu sunt de-a dreptul incantat de fiecare data cand se intampla un eveniment inedit in mirifica noastra citadela. Este extraordinar ca se intampla!

Ciprian D. spunea...

@potol
:)))) Iti vand un pont, unde se lasa cu potol pe saturate: in cimitir! Daca esti istet/isteata prinzi cateva parastase beton ;)

#hmeet spunea...

"E blogger din 2008 și prin activitățile blogosferice a încercat să promoveze sau să susțină valorile autentice ale comunității și ale societății. Și nu intenționează să se oprească!

Ciprian ne va vorbi despre ideea sa, în curs de..."

Cristian Lisandru spunea...

Sunt bune astfel de întâlniri. Interacţiunea trebuie să aibă loc şi în real, nu numai în virtual. Sper să fie totul OK, iar impresiile pe măsură. Gânduri bune din Bucureşti!

Ciprian D. spunea...

@ Cristian Lisandru
Danke pentru ganduri! Avem experienta unor intalniri reusite si incercam sa le conturam cat mai bine.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur