Ce s-a intamplat luna trecuta?

IMAS adat publicitatii un nou sondaj prin care arata ca Basescu si Boc, acesti Lolec si Bolec ai politicii romanesti, au scazut in ochii romanilor. Sa moara ei! Pentru asta a trebuit sa faca un sondaj? Fara indoiala pentru atata lucru era suficienta zicala: se vede, sau pute, de la o posta! Cum ce? Ca suntem in cacat pana-n gat! Bine ca ne-au ramas afara ochii si gura.
Daca au scazut in ochii nostri Basescu si Boc...oare ce ne vor mai da sa bagam in gura?

Justin Timberlake a declarat luna trecuta intr-un interviu ca nu va mai gasi niciodata o femeie precum mama lui! Acum fie vorba intre noi este binecunoscut faptul ca un barbat cauta la partenera de viata cat mai multe dintre virtutiile mamei sale.
Cu toate acestea, declaratia lui Justin denota ca el este Oedipul societatii contemporane. Ma rog, fiecare cu pasarica lui, numai el cu a masii!

Intr-un interviu acordat Andreei Esca, Anca Turcasiu a marturisit ca cel mai mult o prinde postura de entertainer!
Am intrebat-o pe mama ieri daca stie ce inseamna entertainer, caci doar mama s-ar uita la o emisune a Ancai Turcasiu...imbracata. Daca nu a facut o avere pana la 40 de ani (in timp ce orice pitipoanca cu glas de mierla face-o avere pana la 25, e drept...in chiloti) oare de ce nu se duce si ea la sapa, ca mieunatul pe la teveurile private pe bani de pita a lasat-o fara voce?

Este senzational! Am vazut cu ochii mei pe E-bay: saliva lui Arnold Schwarzenegger si respiratia lui Brad Pitt se vand pe net, pentru 800 si respectiv 500 de dolari!
V-ati grabit daca v-ati facut cruce ca nu am spus tot. Guma originala pe care Britney Spears a scuipat- o dar nu a fost atinsa de cand a parasit gura lui Britney costa 1000 de dolari, proteza dentara a lui Churchill costa 28.00 de dolari, radiografia lui Marilyn Monroe costa 45.000 de dolari insa sosetele murdare ale lui Bryan Adams costa doar 850 de dolari.
In virtutea celor de mai sus de azi inainte imi voi conserva bășinile caci daca voi deveni vreodata celebru...ma voi imbogati! Nu e logic?

Jack Nicholson este fascinat de inmormantarile traditionale din Tibet ce implica atarnarea trupului decedat in copac devenind prada vulturilor.
Stirea asta ma determina sa ii scriu un email prin care sa-i sugerez sa se imbalsameze cu niste euroi si sa vina in Romania. Au ciorile noastre leac de hoitul lui...

Ca tot vorbeam de ciori, cica ieri a venit Guta in Sibiu si a facut mare bairam taman sub geamul lui Brylu. Bine, bine, de venit a venit, dar cu ce a venit? Cu loganul? Ca bubuie presa de stiri cum ca daca presedintele tarii merge cu o masina romaneasca, pentru a incuraja productia proprie, "regele manelelor" nu putea face altfel. Atat!
Adevarul e ca am pomenit de stirea asta deoarece aproape e orgasmic sa vad asociat numele presedintelui tarii cu "regele manelelor", Nicolae Guta, mare bagabond.
Manca-mi-ar...

3 comentarii:

Eliza spunea...

:))...pentru fragmentul asta: "In virtutea celor de mai sus de azi inainte imi voi conserva bășinile caci daca voi deveni vreodata celebru...ma voi imbogati! Nu e logic?" am o intrebare: La ce criteriu de valoare te-ai gandit pentru colectia pe care o vei conserva: cel al vechimii sau o refaci dupa o anumita perioada, pentru a-si pastra prospetimea? :))

Ciprian D. spunea...

Un lucru e sigur: celebritatea anuleaza orice farama de continut:)))

Anonim spunea...

super amuzant!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur