Cel mai fain spam! Guess that language!

Astazi am primit cel mai fain spam. Am obiceiul sa citesc si spam-urile pe care le primesc pe email pentru ca oricine merita macar o sansa.
Mi-a placut atat de tare deoarece, spamul din printscreen, deoarece mi-a facut ziua mai buna. Probabil habar nu aveti ce scrie si nu va spune nimic. De asemenea, nici mie nu-mi spune nimic insa putem ghici care este mesajul acestui email, spam fara indoiala.

De pilda, continutul emailului, care nu ne spune nimic, ar putea insemna: Traian Basescu a realizat ca Romania se afunda tot mai mult in cacat, pardon - criza, si de teama de a fi linsat a fugit din tara. Romani, bucurati-va!

Sau ar putea insemna: romanii, constienti de faptul ca Traian Basescu este factorul determinant al neajunsurilor tot mai acute, asteapta Craciunul. Precum in `89 ofranda bunastarii va fi oferita tot in 25 decembrie, conform traditiei.
Iata doar doua motive pentru care, datorita emailului spam, ziua mea a fost mai buna.

Acum, cine ghiceste in ce limba este scris emailul (vezi printscreen) va castiga un breloc Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007, in posesia caruia poate intra onorandu-ne cu prezenta la urmatorul blogmeet sibian care va avea loc la sfarsitul saptamanii. Daca vor fi mai multi participanti sortii vor alege castigatorul brelocului, la blogmeet fireste. Succes!

9 comentarii:

ciobanu.nicolae2002@gmail.com spunea...

Cel mai probabil este kazaha sau ceva de genul asta, dintr-o ex republica URSS. Cu putina rabdare se poate gasi prin tatonari in Google translate. :)

Marius Ola spunea...

E arabă la sigur. Incercă un copy paste pe google translate. E oricum ceva asemănător cu traducerea ta, dar din alte perspective :D

Ciprian D. spunea...

@Nicolae CIOBANU (jr.)
Sa stii ca nu e kazaha dar nu esti departe ;)

Ciprian D. spunea...

@Marius Ola
Google translate nu ajuta deloc, ar fi fost prea simplu :P

In nici un caz araba....dar e caldutz! ;)

alunelu spunea...

Just my 2 cents: armeană.

Stefan114 spunea...

Thailandeza e limba :D Dar sunt din Bucuresti si Sibiu nu e tocmai in drum, asa ca brelocul va trebui sa-l pastrezi pentru alt concurs :)) Si Google Translate stie sa traduca daca il intrebi.

alunelu spunea...

@Stefan114: http://www.thailand-siam.com/travel/A/thai_alphab-voyelles.gif iti da dreptate :)

Eu m-am luat dupa http://www.armenianembassy.org.uk/images/photogalleryarmenia/historical/armenian-alphabet.gif

Ciprian D. spunea...

@ nonick
armeana nu e sigur :)

Ciprian D. spunea...

@ Stefan114
Bravo domne, asa e! Felicitari, era vba de thai. Fireste ca am stiut de la inceput dar nu puteam spune: vedeti ca o gasiti sigur pe google translator :P

De castigat ai castigat brelocul si daca intr-o luna ajungi prin Sibiu....te vei putea bucura de el. Daca nu facem alt concurs ;)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur