Film psihologic: Senseless

Senseless poate fi povestea oricarui om de succes al zilelor noastre insa filmul, extraordinar de altfel, are la baza o nuvela a Stonei Fitch.

Imagineaza-ti ca poti fi rapit cand iti este lumea mai draga! Imagineaza-ti ca poti fi maltratat si torturat de un grup extremist care se distreaza pe seama suferintei tale. Imagineaza-ti ca cei care te-au rapit fac o avere postand pe internet videoclipuri online cu fiecare secunda a suferintei tale si ca in functie de cum voteaza audienta poti suferi mai mult sau mai putin.
Imagineaza-ti doar...sau nu rata Senseless, un film superb, un film curajos si provocator, un film complex cu decoruri simple - o camera cu peretii albi.

Daca sunteti dezgustati de orice urma de violenta si nu gasiti nicio ratiune a ei, Senseless o sa va placa, caci o sa va intareasca convingerea.

1 comentarii:

Liviu spunea...

Daca tu zici ca e psihologic zic si eu ca e psihologic oricum merita vazut filmul! credeam ca ai uitat de rubrica filmul gigelistic

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur