Hermannstadtmeet - critica unui eveniment reusit

Intotdeauna dupa ce ai fost la un eveniment organizatorii asteapta de la tine un feedback, preferabil unul pozitiv, in care sa elogiezi, mai mult sau mai putin, efortul organizatoric.

Acum, oricine s-a implicat macar o data in viata in organizarea unui eveniment stie ca nu este deloc usor sa transformi ideile in actiuni si sa arate totul roz. Pentru acestia important este evenimentul in ansamblu.
Ceilalti, cei care habar nu au ce inseamna sa dezvolti o idee, sa o pui in practica si sa zambesti cand lucrurile nu ies intocmai cum te-ai asteptat, vor vana pana si cea mai insignifianta nesincronizare, balacarind orice si vor face din tantar armasar.

#hmeet nu a existat, a fost inventat de Cosmina Sipos si este extraordinar ca se intampla deoarece Sibiul prin complexitatea sa merita sa fie promovat in toate modurile posibile.
Nu voi vorbi despre #hmeet nici din prisma celor care au habr ce inseamna organizarea unui eveniment dar nici din prisma habar-n-am-istilor.
Din punctul meu de vedere #hmeet a fost un eveniment reusit, cu bune si cu rele. Din punct de vedere organizatoric nu cred ca se poate reprosa ceva in mod special. De asemenea, gazda evenimentului, barul Atmosphere situat la mezaninul Hotelului Golden Tulip Ana Tower, s-a ridicat la inaltimea stelelor pe care le afiseaza.

Este inutil si insignifiant sa mai vorbeasca cineva despre #hmeet2 intrucat este mai oportun sa ne gandim deja la #hmeet3, un #hmeet care va lua in considerare faptul ca pe parcursul a cinci sau sase ore invitatii trebuie sa rontaie ceva ori se va intampla ca pana in prezent si invitatii vor chițăi atat de tare incat vor deranja speachurile speakerilor.

Daca tot am adus vorba de speachuri si speakeri, va rog sa-mi luati microfonul data viitoare cand am de gand sa tin alocutiuni in public. Sa-mi reamintiti ca la serbarea din clasa intai cand trebuia sa spun o poezie in fata unei audiente impresionante am facut pe mine de emotii si mi-am jurat in barba sa fiu orice cand voi fi mare numai orator nu.
Una peste alta, #hmeet ramane drept cea mai atractiva oportunitate de a cunoaste oameni din online.

7 comentarii:

hmeet second edition spunea...

"Ciprian Drăghici a fost cel de-al cincelea speaker. A vorbit despre un proiect pe care o să îl finalizăm zilele viitoare..."

A fost #hmeet 2 ... spunea...

"Ideea e buna. Ba, nu, e foarte buna! Dar, asa cum i-am spus si lui, cred ca pentru asta e nevoie si de o..."

A trecut si #hmeet2... spunea...

"Omul din spatele Citadelei Sibiene a venit cu ideea..."

Cum a fost la #hmeet2 spunea...

"Cipi (sau Gigel, cum îi spun internauţii) mi-a prezentat în urmă cu vreo săptămână proiectul lui ...."

Si a fost Hmeet 2 Sibiu spunea...

"Ciprian Draghici a vorbit despre un proiect care se va derula in Sibiu. Eu zic ca este un proiect in care merita sa ne..."

După #hmeet2 spunea...

" Să vedem ce iasă..."

#hmeet 2 - proiecte, idei, oameni faini şi ploaie de bere (după eveniment) spunea...

"L-am lăsat pe ultimul loc..pe Ciprian Drăghici...nu de alta, pentru că cu el va trebui să vorbesc primul..."

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur