Te invit...la blogmeet!

O.N.B.R (Organizatia Nationala a Bloggerilor din Romania) va invita maine la un blomeet special, in Supporter Pub -de pe Bulevardul Victoriei- la orele 19:00.

Blogmetul de maine 26 noiembrie 2010 este special deoarece cu aceasta ocazie urmeaza sa stabilim amanuntele primelor proiecte ale organizatiei bloggerilor, doua la numar, unul ce se va desfasura saptamana viitoare iar celalalt in preajma Craciunului.

Ori suntem bloggeri ori nu mai suntem speram sa reprezinte un prim indemn care sa mobilizeze blogosfera sibiana inca o data. De asemenea, speram sa reprezinte un indemn la fel de semnificativ pentru toti bloggerii din Romania in sprijinirea demersurilor initiate.

Prin urmare, gestul vostru de solidaritate se poate materializa astfel:
- pune o postare pe blogul tau -cu afisul blomeetului- prin care sa inviti la blogmeet bloggerii sibieni;
- lasa un comentariu, la cel putin 3 bloggeri, in care sa-i inviti la acest blogmeet special si indeamna-i sa promoveze aceasta intalnire a bloggerilor, la randul lor.

Bloggerul care mobilizeaza cei mai multi participanti la blogmeet va primi un cadou la fel de special din partea blogului Citadela Sibiana. Ne vedem la blogmeet!

Organizaţia Naţională a Bloggerilor din România are ca scop susţinerea, promovarea şi dezvoltarea blogosferei precum şi a comunităţilor online, din care fac parte pentru a-şi atinge potenţialul lor maxim de-a lungul existenţei acestora.

11 comentarii:

Unknown spunea...

Interesant, dar sunt departe :)

Ciprian D. spunea...

Ne-am gandit si la acest aspect si avem cateva idei in legatura cu asta. ;) Toate la timpul lor.

achilianu spunea...

Eh, tocmai bine ca nu pot sa vin! Nu-s in localitate! :D
oricum, astept sa citesc concluziile acestui #meet
sanatate...

Anonim spunea...

Daca salvezi fotografia png dupa ce o editezi in paint nu iti mai apare asa urat ca si cand o salvezi in jpg :)

Anonimul Gas

Ciprian D. spunea...

@anonimul Gas
My friend, acum stiu, am bagat la cap, danke! :)

Anonim spunea...

There are some very great sources here and thank you for being so kind to post them here. So we can read them and give our opinion on subject .

New Sensations spunea...

pentru o prima vizita...background-ul este foarte primitor, iar descrierea dumneavoastra [de la vizualizarea profilului complet] este excelenta.

In legatura cu blogmeet-ul, intr-adevar o actiune interesanta, la care as fi participat daca era in Bucuresti.

Ciprian D. spunea...

@achilianu
Fireste, te tinem la curent!
Spor! :)

Ciprian D. spunea...

@anonim
Thank you for your kind feedback. Let me know more about your opinion

Ciprian D. spunea...

@New Sensations
Iti multumesc pentru sincerele aprecieri. Mai multe "despre" gasesti sub gadgetul "jurnalisti" -> about me and parteneri.

Organizatia Bloggerilor din Romania are o suma de initiative pentru bloggerii din intreaga tara. Iti voi scrie mai multe detalii pe email despre o actiune in care te vei putea implica alaturi de prietenii tai din Bucuresti.

O zi frumoasa in continuare!

New Sensations spunea...

Multumesc si eu!. xD

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur