Aventuri in cluburile din Sibiu

In timp ce sibienii sunt fitosi, in cluburile din Sibiu tinerii trag liniute pe nas! Via email:

"Ce sa fac ? Ies in oras. Tot Sibiul gol, la Kapital putina lume....prietenii mei spun: aici e ca la muzeu!!! sa mergem deci la Liquid unde se ingramadea toata lumea. Eu si inca 2 prieteni.

Intram, platim intrare,ajungem intr-o chestie mare, neagra, in care pute groaznic a transpiratie. Dam din coate, ne straduim sa ajungem undeva, lovesc involuntar pe "unul" care se intoarce si imi spune: "f....i gura matii". Un taran zic eu si merg mai departe.
Ma apropriu de bar, asa cum pot, si unul isi ridica bratul, spre ghinionul meu, si simt un miros ingrozitor. Probabil de asta a si vomitat o domnisoara pe camasa mea neagra care a prins nuante de verde.....sau poate de la cat a baut? ;)! Grozav.
La WC cativa baietasi isi pregateau ceva "liniute". Unu mic cu cap mare, asa sa-i ramana numele, imi spune: "frate tragi ceva?". Probabil daca ma grabeam putin putea sa-mi fie copil. Asta e marele club al Sibiului? Club de fitze ? Ha! Ha! Ha!
Pentru asta am platit eu intrare ? Ca sa stau cu toti nespalatii langa mine ?

Renuntam la bauturile care le-am luat si plecam acasa la somn. Vineri seara, iesim din casa ca noah.....prietenii mei venisera tocmai din Constanta! Tot orasul pustiu....mai putin la Club 30 sau Resident cum ii spune acum si la Vintage! Recunosc, in Liquid nu am indraznit sa mai intru.
Imi spune cineva : "normal ca e gol, doar joia beau toti moca pana cad in cap". Prietenii mei se crucesc. Se da de baut moca in Sibiu? Ce tare! Ce tare e Sibiul asta! Am inteles acum de ce nu am mai iesit in cluburi in Sibiu....mai putin in unul care e chiar ok. Pacat ca e prea mic....si acolo merg ptr cele 2 barmanite superbe. In rest.....praf.

Fratilor! Fara suparare! Abia astept sa plec inapoi in orasul meu! Sibieni! Nu inteleg de ce aveti atatea fitze! Sincer!"


Imi place sa cred ca in cluburile din Sibiu drogatii merg la baie, WC sau toaleta ca sa se usureze, nicidecum pentru a trage liniute pe nas.
Imi place sa cred ca raziile organelor de combatere a crimei organizate si a consumului ilegal de droguri aduna drogatii din locurile publice, si-i izoleaza.
Imi place sa cred ca orice concitadin, care surprinde intr-un loc public un drogat tragand liniute pe nas, procedeaza precum orice persoana responsabila si anunta politia.

8 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Si eu am vazut siringi goale prin WC uri de baruri. Si pe cine sa anunti? Ce sa anunti? Sa iei o caftita cand iesi? Si asa moare inainte de vreme...

Anonim spunea...

Din pacate Sibiul e plin de tigani, gay, drogati si cretini....cu fitze!

Ciprian D. spunea...

Mie imi place sa cred ca Sibiul e plin de oameni de caracter!

Ciprian D. spunea...

Indubitabil eu as suna la politie. Acum nah, o târã de bataie stiu si eu insa e drept ca imi tin caratele in caseta de bijuteri

Roxi spunea...

Eu nu sunt umblata prin cluburi prin Sibiu, deci va cred pe cuvant :D

sibianul spunea...

trebuie sa aiba si "drogatii" (daca se pot numi asa cei care consuma etnobotanice) locul lor...

Unknown spunea...

lasatii mai sa traga...cel mai frumos e cand esti pe praf...numa nu iti mai functioneaza spermatozoizii:)))

Unknown spunea...

lasatii sa traga..e cel mai frumos pe praf:x

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur