Bloggerii au talent!

Britain`s got talent, America`s got talent, India`s got talent, Romanii au talent, asa ca de ce nu ar avea si bloggerii? Talent!

Marturisesc, cu rusinea pe care mi-o asum, ca nu prea am habar ce se intampla la show-rile mercantile care, indubitabil, nu reprezinta decat un mijloc de nivelare a gusturilor, insa daca este trendi sa ne etalam talentele...sa nu ne lasam mai prejos.


Din tweeturi si comentarile din pauza de tigara am inteles ca e vorba de niste unii care isi etaleaza talentul in fata unei audiente(daca nu este intocmai inseamna ca in cele ce urmeaza bat campii si ar fi bine sa va opriti aici).

Cum adica, numai un talent? De buna seama, eu -si voi, bloggerii- fiind poli-talentat/i ar trebui sa ii asteptam pe britanici, americani, indieni sau pe romani in finala unde i-am bate la zero, deoarece indiferent de conjunctura un lucru este cert: bloggerii au talent!


Inainte de a va invita sa va expuneti si voi talentele o sa va spun succint la ce sunt eu talentat. Gratie formarii profesionale, careia i-am alocat cativa ani buni din viata, sunt jurnalist. E drept ca trebuie sa depun eforturi considerabile (pentru a lega doua boabe inteligibile) pentru a ma exprima pe blog sau in mass-media, dar e de inteles, inainte de asta am fost designer vestimentar, desi am cochetat vreun an cu dreptul. Inainte de a fi specialist in proiectarea imbracamintei am fost confectioner, insa formarea mea profesionala nu are nici in clin, nici in maneca ceva in comun cu sapa cea de toate zilele. (in caz ca va intrebati, nu, nu sunt astronaut).


Dincolo de orice formare mai am o suma de talente. De pilda, sunt talentat in bucatarie: savurez orice mancare gustoasa atat timp cat indeplineste unicul criteriu notabil - sa fie multa!

La fel de talentat sunt si la tir, ca orice vanator iscusit: indiferent ca tinta este aproape sau departe, mare sau mica, ii acord o singura sansa - sa cada de frica!


Am zis ca voi expune succint talentele mele insa m-am lungit, asa ca va invit pe voi, in coltul vostru virtual, sa dovediti ca sunteti bloggeri cu talent.

11 comentarii:

daninho spunea...

la mine e nevoie doar sa scri numele de daninho - se subintelege - am talent in toate - :)) - stiu sa fluier, sa ma dau cu bicicleta, sa dau goluri cu ochii inchisi - e multe :))))

Roxi spunea...

Mie îmi place să gătesc și sa creez lucruri...știu și să cânt, să desenez și dacă mă chinui puțin mă pot da și în spectacol și să mă laud că am talente :D

Ada Angharad spunea...

Hai sa ne laudam... 1 Cine -cine face cele mai bune spaghetii si Okonomyiake?
2. Cine - cine are talentul unic de a te intelege 98% din cazuri?
3. si in fine cine -cine stie ca compuna cantecele si reclame? Cu- o bucatica- de- unt...

Anonim spunea...

Hai sa ma laud si eu...
dar am prea multe talente sa le scriu pe toate aici...
asa ca m-am laudat la mine pe blog...

astept sa imi descoperiti talentele accesand linkul de mai jos...

http://raduvasilechialda.blogspot.com/2011/04/bloggerii-au-talent.html

Unknown spunea...

Mai, eu n-am nici talent si nici talente ( acelasi lucru ti-am raspuns si pe blogul meu). Te felicit insa pentru talentul tau de jurnalist, bucatar si ...nu pot sa zic tirist ci practicant de tir! Numai bine si Succesuri la Bloggerii au talent! Eu te-as vota!

piticugras spunea...

mie-mi place sa beau bere.

Ada Angharad spunea...

Piticugras, in cazul acesta avem o tara de talentati patentati1

Tigara Electronica spunea...

Avem oameni foarte talentati in tara de aceea respect oricarui mediu care evidentiaza si promoveaza talentul !

Anonim spunea...

Un articol frumos si bine scris, voi revenii cu siguranta

sufletica spunea...

Am raspuns provocarii tale. Nu inteleg de ce nu a mers link-ul catre tine. Daca e cineva curios asupra talentelor mele, il invit pe http://www.sufletica.ro/sufletica-talentoasa.html.

sosobigman spunea...

Bloggeri au talent prin ceea ce fac zi de zi (unii dintre ei cel putin), nu cred ca e nevoie sa pui un blogger sa merga pe un monociclu, suspendat deasupra unei piscine pline cu piranha, rechini si crocodili, pe o sarma in flacari, si in acelasi timp sa posteze si un articol pe blogul sau...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur