Cum sa-ti maresti penisul cu 4 6 cm?

Ion, ca sa fie sigur ca Marghioala nu o sa-l insele, ii spuse acesteia ca el si numai el are țonțonel la purtator, penis ca sa inteleaga tot romanul. Si ar fi trait fericiti pana la adanci batraneti daca intr-o zi, Marghioala, nu l-ar fi vazut pe Gheorghe facand un pișulica dupa șura...si dupa ce-a vazut ce-a vazut, punandu-i-se direct pe inima s-a dus glont la Ion al nostru:
- Pai bine mai Ioane, de ce m-ai mintit ca tu si numai tu ai țonțonel in chiloțel ca amu l-am vazut pe Gheorghe, dupa șura...
- Ooohh! La Gheorghe zici ca ai vazut? Pai nu e Gheorghe prietenul meu cel mai bun si vecinul nostru? Ete ca eu si numai eu am avut doua (penisuri, sa inteleaga tot romanul) si din consideratiune pentru vecinul si prietenul nostru Gheorghe...i-am dat si lui un țonțonel! Asa sa stii!
- Pai bine mai Ioane, prostule, daca e asa...nu puteai sa iti opresti tie țonțonelul cel mai mare?...

Nu stiu sigur, exista barbat care sa nu fii fost macar o data in viata nemultumit cu ce are si sa-si fii dorit sa aiba mai mare...contul din banca (pentru a-i face o Iri lui Moni), numarul de la picior (parca cei mai cool pantofi sunt marimea 44) sau, in fine, penisul din dotare (nu ca trebuie...dar sa fie).

Ei bine, pentru cei care vor sa aiba penisul mai mare exista mai multe solutii. Ideea postarii mi-a venit dupa ce am vazut anuntul de pe Google, insa fara sa dau click am incercat sa fac virgula cateva exercitii de imaginatie pentru a veni in intampinarea frustratilor care o au mica. Puța!

De teama, insa, ca s-ar gasi cineva care sa dea curs ideilor mele diabolice mai bine ma abtin sa descriu metodele prin care ar putea cineva sa aiba penisul mai mare, insa hei! e plin google-ul de sarlatani care pentru cateva zeci sau sute de lei transforma pe oricine in cobai cu riscul de a ofili orice vrej!

Ma rog, este de-a dreptul hilar, si patetic in acelasi timp, faptul ca cineva vrea sa aiba penisul mai invartosat, sanii mai mari, fundul mai obraznic ori buzele mai Eba style, insa ce este extrem de hilar, si extrem de patetic in acelasi timp, e faptul ca multi chiar fac ceva in privinta neajunsurilor lor.

Pe mine ma bate gandul sa imi maresc nitel colesterolul si ficatul...

2 comentarii:

Marius Matache spunea...

Cu colesterolu' e simplu, bagi slana dimineata, la pranz si seara, stinse cu smantana de-aia de sta lingura dreapta in ea, plus 4 paini pe zi. La ficat, o horinca de zalau de 2 L pe stomacul gol face minuni :))

Ciprian D. spunea...

La capitolul slanina stau excelent - danke Andi :) - mi-am prins mintea cu ui`asa o bucata dar n-am razbit-o :)

E drept ca ma spal pe dinti cu rachiu dar ca sa ametesc trebuie sa imi dau cu sticla-n cap. Horinca de zalau...iata un real target! :)
Danke de pont!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur