„Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”

...adica vorbim inca o data, cu mare cinste, despre o campanie inedita - cu premii atragatoare - care se va intampla in Sibiu, sambata - 9 aprilie: „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, o campanie care are ca scop colectarea deseurilor care pot deveni periculoase pentru mediul inconjurator in comunitatea sibiana, precum si trimiterea spre reciclare a acestora, conform standardelor europene de mediu.


Cum nu s-ar putea altfel, 2011 reprezentand Anul European al Voluntariatului, actiunea este sustinuta prin activitati de promovare a voluntariatului ecologic cu ajutorul scolilor din mirifica noastra citadela.

Unde se va desfasura aceasta campanie de informare si constientizare in scopul colectarii selective a DEEE, dar mai ales ce presupune? Sau ce aveti de castigat?


Ei bine, sambata, 9 aprilie 2011, la ora 10.00, va avea loc deschiderea punctelor de colectare provizorii, care vor functiona pana la ora 17.00, in urmatoarele locatii:

1. Scoala gen. 6 - cartier Hipodrom 2. Scoala gen 21 - cartier Hipodrom 3. Liceul Onisifor Ghibu - cartier Strand 4. Liceul Energetic - cartier Vasile Aaron 5. Scoala gen 25 - Valea aurie 6. Scoala gen 12 - Piata Cluj 7. Scoala gen nr.8 - Str Lupeni 8. Liceul Compa str. Henri Coanda 9. Liceul L.I.A.Cartier Terezian 10. Scoala gen. nr. 23 Cartier Tiglari 11. Scoala gen nr. 5 - Str Emil Cioran

In aceste puncte, toti sibienii sunt asteptati sa depuna aparatura electrica si electronica veche sau defecta.

Orice concitadin care va da curs acestei invitatii de colectare a deseurilor poate castiga, in afara castigului personal de a scapa de gunoaie, premii consistente oferite de sponsorii campaniei.

Prin urmare, toti deponentii vor participa la o tombola cu premii si vor avea sansa sa castige unul dintre cele 33 de premii: 3 masini de spalat, 20 de DVD Playere, 10 sisteme audio Micro Hi-Fi, oferite de partenerii campaniei.


Tragerea la sorti a castigatorilor la tombola va avea loc luni, 11 aprilie, la ora 11:00, la Scoala 8, str. Lupeni, in prezenta autoritatilor locale si a presei.

Mai multe detalii despre campanie si info 021/203.93.46 sau wwww.rorec.ro.

Asociatia Romana pentru Reciclare - RoRec este o organizatie colectiva non-profit avand misiunea de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protectia si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a sanatatii umane, pentru utilizarea rationala a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si implicit prin reintroducerea de materii prime in sectorul economic.

5 comentarii:

Andre11v spunea...

Cu ocazia asta voi avea o bilă alba din partea alor mei care de mult mă bat la cap să i scap de multe electronice stricate. dacă mai și câștig ceva e mai mult decât se așteaptă vreodată.

Anonim spunea...

multumim, ciprian, pentru suport!

sebi cotrus spunea...

Oricat as vrea sunt cam departe de oricare din centrele de colectare si am mai multe electrocasnice voluminoase de aruncat.
Sti cumva daca e posibil sa le preia direct de la mine de acasa fara sa platesc eu transportul?
Multumesc!

Anonim spunea...

desigur. exista un serviciu de colectare de la domiciliu, pentru echipamente mari si voluminoase. suna maine la 0755 085 058 si sambata va veni o masina ce va prelua GRATUIT aceste deseuri de la tine de acasa.

Ada Angharad spunea...

Ce fain. Am un fier de calcat care si- a calcat ultima lui bluza acum 1 an. Zana fiarelor de calcat nu a bienavoit sa il invie. La fel si toasterul... Oare de ce tinem noi oamenii toate vechiturile prin case?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur