Romania, tara tuturor...pamfletelor!

Unele tari sunt recunoscute dupa inaltimea muntilor, altele dupa beatitudinea florilor, mireasma iubirii, suma morilor de vant, colesterolul ridicat datorita junk-food-ului, etc.
Romania nu! Nu este recunoscuta dupa gradul scazut de educatie si lipsa de civilizatie. Romania este recunoscuta, sau cel putin ar trebui sa fie, datorita pamfletelor de care ne impiedicam la tot pasul.

Zicala "esti prost de dai in gropi!" e desueta, la fel ca alta vorba romaneasca "sa facem haz de necaz!".

La rang de mare cinste acum sunt de actualitate pamfletele. Pamfletul nostru cel de toate zilele este omniprezent. Pamfletul este un efect al crizei si este contagios, motiv pentru care exista probabilitati ca tine si de foame intrucat, cu mic - cu mare, toata lumea e cu pamfletul in gura. Pamfletul a subclasat si porumbeii care ieseau din gura...

Indiferent ca te uiti la televizor la o mistocareala sau la un tolcsou
in care deontologii (des)fac teoria pamfletului, indiferent ca citesti presa online sau vreun blog care contine cuvinte insiruite dupa principiile logicii si la fel de desuetei gramatici, orice subiect, atemporal sau de actualitate, se naste sub zodia pamfletului.

Caterinca e in floare, probabil singura... si ne asteptam sa se faca primavara!

1 comentarii:

Andi Bob spunea...

Frumoasa concluzia. Zdrobitoare.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur