Vand inspiratie si pun diacritice!

Odinioara, cand am auzit prima data ca unii oameni cumpara case pe Marte am scuipat de trei ori si mi-am facut cruce oripilat ca pe langa naivi exista si prosti, cretinoizi inghesuiti.
Astazi, cand am primit doua dintre cele mai...amuzante emailuri am realizat ca numarul impostorilor cretinoizi creste alarmant.

Am primit doua emailuri de la performeri activi pe net care goniti de chiorlaiturile matelor au dat fuga la tastatura, si inca o data calculatorul nu este pentru toata lumea, si cat ar spune cineva "besina", fara sa se screama, iata ce au debitat:

First!
"Bună ziua
Scrierea directă cu semne diacritice în limba română este oarecum dificilă şi impune o oarecare experienţă în tastare. Pentru a putea avea o calitate superioară a prezentării informaţiilor pe care le postaţi pe blogul dvs. vă propun o colaborare în acest sens.
Textele scrise mi le puteţi trimite prin mail şi în cel mai scurt timp voi proceda la inserarea diacriticelor şi implicit corectura textului dacă apar erori de tastare. Activitatea se poate desfăşura pe intervale lunare, iar achitarea serviciului se va putea face tot lunar prin plata pe card bancar.
Sunt o persoană serioasă, de cuvânt şi vă puteţi baza pe confidenţialitatea şi siguranţa textelor pe care mi le oferiţi în lucru."
Ei bine, cretinoidul asta mic ce-si spune Radu Draghicescu nu numai ca bate cele mai pietroase cratere de pe Marte (sa nu zic, ca bate campii ca ar zice, ca tin cu el) dar vrea sa il si platesc sa-mi corecteze textele in timp ce mititelul n-are nicio treaba cu gramatica. Cat despre diacritice...exista AutoCorect.exe free...stie orice gaguta.

Second!
"Furnizor de inspiratie!
StartEvo vrea sa fie un FURNIZOR DE INSPIRATIE cat mai eficient. Vrem sa te ajutam sa fii inspirat, ca sa poti evolua accelerat. Sa obtii mai multe de la viata. Sa fii mai fericit. Sa iti atingi visele!"
Mno astia mi-au rupt gura! si din cauza lor a trebuit sa ma spal la fund si sa-mi schimb chilotii, asa de tare m-am prapadit de ras. Carevasazica astia vand inspiratie... Cat de tare e asta?
Ma intreb acum: daca exista cineva atat de cretinoid care sa vanda inspiratie, oare exista cineva mai cretinoid care sa cumpere? Si mai ales, marea dilema: cum dracu o vand astia? Ambalata in ceolofan? Pe bat? Congelata?

Nu glumesc, sunt tentat, pentru a ma edifica, sa pun anunturile astea doua la mica publicitate, pe site-uri de resort. Oare le fur painea?
Anyway, imi permit sa le dau sfatul sa isi caute un job de-adevaratelea. Daca nu gasesc, le ofer eu unul: sa imi pazeasca masina, in parcare, desi o tin sub geam.
Platesc bine si din cand in cand arunc firimituri si oase...

4 comentarii:

Anonim spunea...

:) ...
N-am cumpărat diacritice de la cretinoid ... dar m-a distrat abordarea ... Trebuie să recunoaştem că numai * persoanele serioase şi de cuvânt * ( cuvântul cui l-or fi vânzând ?! ) pot debita asemenea activităţi ... Iartă-i ... Proştii nu mor , se nasc în fiece secundă ... O zi frumoasă , Ciprian !

Geocer spunea...

Misto meserii. Or fi incluse si in COR? Punator de diacritice si Inspirator de texte.

Ciprian D. spunea...

@ Iolanda S.@
Multa dreptate ai, saptamana frumoasa si tie :)

Ciprian D. spunea...

@ Geocer
...daca da, oare ce va scrie in fisa postului, la fiecare? :))))) sa nu inghita cuvinte?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur