Manutele magice descopera lumea!


"Doar impreuna putem crea copiilor un univers mai bun, asa cum il merita!" Acesta este indemnul celui mai fantastic grup de initiativa infiintat de curand in citadelasibiana. Iata ce isprava au pus la cale:

In data de 25 mai 2013 echipa Magic Hands Studio va alerga in cadrul semiaratonului “ Sibiul se pune in miscare” pentru copiii din Sibiu. Ba mai mult, vor participa in cursa de strangere a fondurilor cu proiectul “Manutele magice descopera lumea”.

Scopul este simplu: si-au propus sa ii sustina pe copii sa creasca armonios si sanatos.
Pentru ca joaca este activitatea principala a copiilor. Ei iau in serios joaca si de aceea este foarte importanta pentru dezvoltarea lor.

Cu fondurile pe care le vor strange la acest semimaraton vor desfasura activitati ce vor implica pictura, modelatul in lut, reciclarea obiectelor pe care le considera inutile, dar care vor prinde viata si multe ale elemente educative care ii vor ajuta pe copii sa isi largeasca imaginatia, sa se exprime si sa gandeasca liber. Toate aceastea vor avea ca tema traditiile romanesti, pentru ca este foarte important sa descopere de mici obiceiurile si specificul fiecarei zone a tarii.

Mai mult decat atat, entuziastii organizatori spun ca ateliere ii vor ajuta pe copii sa devina mai siguri pe ei, sa comunice si sa se faca mai bine intelesi, astfel incat sa lege relatii armonioase cu cei din jur.
Partea frumoasa este ca aceste activitati ii vor implica si pe parinti creandu-le un mediu propice in a-si intari relatile cu copiii lor, cunoscandu-i mai bine.

Impreuna cu ei puteti lua parte si voi la derularea acestui proiect. Tot ce aveti de facut este sa fiti alaturi de ei la start pe 25 mai.
Aici veti gasi toate detalile acestei initiative. Tot acolo veti afla si informatiile cu privire la modalitatea de participare la acest semimaraton, ca si sustinatori ai proiectului “Manutele magice descopera lumea”.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur