Voluntar in Sibiu - 1 an - 1.000 membri


A fi voluntar inseamna sa arati ca iti pasa! A fi voluntar inseamna sa inveti multe despre viata! A fi voluntar inseamna sa te maturizezi! A fi voluntar inseamna sa te ajuti pe tine ajutandu-i pe altii! A fi voluntar inseamna sa nu astepti nimic in schimb! A fi voluntar inseamna sa faci totul cu pasiune! A fi voluntar inseamna sa vrei sa schimbi mentalitati, prin puterea exemplului!


Ma bucur foarte tare sa primesc, zilnic sau saptamanal, mesaje -pe facebook, email, mobil sau pur si simplu sunt intrebat pe strada- de la potentiali voluntari care isi exprima dorinta de a se implica in activitati de voluntariat dar nu stiu exact de unde, cu ce, cand si cum sa inceapa. Bucuria este si mai mare deoarece dorintele de a face voluntariat in Sibiu sunt de cele mai multe ori sincere si se concretizeaza cu succes.

Un astfel de mesaj am primit noaptea trecuta, tarziu dupa miezul noptii, si suna cam asa: Ok...vreau sa fiu voluntar. Dar, la ce?
Din necesitatea unui cadru in care cei care doresc sa se implice in activitati de voluntariat, in urma cu un an am creat un grup pe Facebook: Voluntar in Sibiu.
Voluntar in Sibiu este singurul grup activ din comunitatea sibiana in care oricine poate gasi toate oportunitatile semnificative de voluntariat din oras, astfel incat orice sibian sa poata contribui la dezvoltarea comunitatii sibiene.

La un an de la crearea grupului Voluntar in Sibiu s-au alaturat peste o mie de entuziasti, voluntari sau sustinatori ai voluntariatului din citadela sibiana. Si tu poti fi ca ei! Trebuie doar sa vrei!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur