Discursul lui Godfrey Bloom in Parlamentul European: “...va vor asalta si va vor spanzura!”

Imi amintesc de un citat celebru al lui Alexandre Dumas, care suna cam asa: "În politică, nu există oameni, ci idei; nu există sentimente, ci interese. În politică, nu se ucide un om, se înlătură un obstacol, şi atâta tot". Ca tot am vorbit in postarea anterioara despre atitudini si despre politica.
Un alt subiect, politic,este de actualitate astazi, in Parlamentul European. Iata o intervenţie distrugatoare a eurodeputatului Godfrey Bloom la Parlamentul European (21 noiembrie 2013). Un om care merita sa fie ascultat atunci cand vorbeşte! Citez:

“Ei bine, domnule Președinte, îmi vine în minte un citat al marelui filosof american Murray Rothbard care spunea: “Statul este o instituție talhara”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii și birocrații fură banii de la cetățenii lor pentru a-i risipi într-o manieră rușinoasă. Acest loc nu este o excepție. Este fascinant, și mă întreb cum reușiți să vă păstrați seriozitatea atunci când vorbiți de evaziunea fiscală. Întreagă Comisie și birocrații din Comisie nu plătesc impozite. Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! Voi aveți tot felul de avantaje….. Voi sunteți cei mai mari evazioniști fiscali din Europa, și totuși voi stați aici și dați lecții! Oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă mesajul. O să vă dați seama că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva, când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp săƒ ia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate!”

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur