Eba? Who the beep is EBA?


Duduia cu neuronii creti, in intarirea sustinerii ca(n) candidata in-dependenta la E.P., intr-o conferinta de presa sau interviu – nu-mi fortez memoria – declara ca toata lumea ii va recunoaste formularele bla bla care vor fi inscriptionate cu numarul de inmatriculare alea alea.


Parol de gigel ca nu aveam habar ca are masina. Basca, nici nu o credeam in stare sa conduca un autoturism. Cat despre genialitatea folosirii numarului de inmatriculare ca semn, distinctiv, de recunoastere a personalitatii sale complexe...pun ramasag ca o bat la pielea goala dintr-o incercare: ISG – i mean: I Suck Great ar fi fost un veritabil magnet de semnaturi de sustinere.


Vroiam sa mai adaug ceva despre conduita morala a fetei lu`tata dar de invidie mi-am pierdut ideea.
Oricum, daca satisfactia personala a unui tata – presedinte de stat – este aceea de a-si vedea odrasla prima data despuiata pe-un podium de modeling si apoi in calitate de reprezentant al unei natiuni, ma intreb ce satisfactii mai are un parinte normal?

7 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Gigeluta, acu ai sarit si gardul, si parleazul si zidul Chinezesc. O fi fatuca noastra prostuta (sau chiar proasta), o fi avand ea o moralitate indoielnica, dar esti prea vulgarel in exprimare. I suck great? Pai chiar asa te cobori? Cu totii stim asta, nu mai trebuie sa o repeti si tu.

Ciprian D. spunea...

Ok, de acord, dar ea a inceput! :)

Tu ce semn distinctiv ai gasi potrivit pentru...formularul ei?

Eu altul mai plastic n-am gasit...

My bad!

Lala spunea...

offfff mai gigele.... si tu brutus? :)
de ce ii dam atata atentie? hai mai bine sa ii uram "succesuri" si sa ne lase indiferenti ce face zana...
ca ea si cu gigi becali ce ne mai umplu buletinele de stiri si zarva mondena. asta pentru cine nu are telecomanda ca sa schimbe canalul cu un efort minim :)

Ciprian D. spunea...

dincolo de orice efort, ma tem ca ne va reprezenta...si asta e mai mult decat pot sa accept fara sa vociferez, chiar daca e in van.

Anca G. spunea...

sincer..când a început toată tărăşenia, chiar am crezut că e o glumă...
:|
nu era..

diana spunea...

n-am nimic cu ea, da daca nu era taticu' presedinte nu auzea nimeni de ea? sau a auzit cineva de ea inainte?

Ciprian D. spunea...

De n-ar fi fost fata lu` tata poate am fi vazut-o cu piticu` porno. :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur