Elena Basescu si-a facut blog

Tot plimbandu-ma incolo si incoace prin blogosfera am descoperit noul blog al Elenei Basescu. Foarte interesant primul post: "Nu ma tem de voi". Fie vorba intre noi nici eu nu m-as teme daca tata ar fi presedintele tarii.


Inca!

Nici nu stiu ce se cuvine sa-i urez: succesuri, inspiratie europarlamentara?

11 comentarii:

Unknown spunea...

Pai daca de la succese a ajuns la succesuri inseamna ca o sa aiba grija sa critice pe diverse bloage sau blogi sau cine mai stie cum orice postare care este impotriva regulilor ei de vocabular. Iti urez multe succesuri in descoperirea de noi bloguri celebre:)

nol spunea...

Blogul ăla nu e al ei....ce naiba...nu cred că e atât de proastă să bage ca tag: ”vă spun lui tata”...:)))

Și în plus...

blogspot?!

La banii tatălui...cred că își permite un domeniu .ro..

părerea mea.

Ciprian D. spunea...

Sunt discutabile aspectele pe care le-ai luat in considerare, parol!
:)

Si eu castig mai mult de-o treime din cat castiga mascariciul izolat si pentru aia nu am domeniu .ro sau .com pe care si le permite oricine.

:)

Exprimarea postului cert este EBA-sciana...

Anonim spunea...

ah, n-am indraznit sa intru pe blogul ei(din respect pentru mine insami :D)

Ciprian D. spunea...

Tot din respect pentru noi ar trebui prin ample campanii de presa, si actiuni social-populare, sa-i exilam din Baseland. Nu sa tacem...
;)

Teo spunea...

Sa nu incepem exilarea in iunie, cu Elena, la Bruxelles, ca nu e bine.Pentru ca sa-i exilam insa, treuie sa fie si cineva care sa-l inlocuiasca pe "zeus". Problema e ca Geoana nu castiga nici daca candideaza singur, iar Antonescu... parca-l aud pe Basescu: "Cine-i baiatul asta cu nume de floare?" Trendul e ascendent pentru Crin, dar el reprezinta PNL, iar asta e un dezavantaj.

Anonim spunea...

,În sfârşit suntem la putere. Sunt foarte fericită. Din cauza fericiri, toată săptămâna mia plăcut de mine cum am arătat şi cum mia stat cu breton. Nu m-am mai dus din cinci în cinci minute la bae să văd dacă trebuie să mil lasă să crească lung. Miercuri când a anunţat tati prim-ministr-ul am fost aşa de bucuroasă încât nu am mai ţinut regim de slăbit şi mi sa făcut puţin milă de cei care nau intrat la guvernare. Lam rugat pe tata şi iam dat şi un SMS lui Elena Udrea săşi ţină cuvântul faţă de UDMR şi leam explicat că eu, când eram eu mică, şimi promitea tata căm-i aduce blugi şi num-i aducea, eram foarte supărată pe el după aia. Tati mi-a zis că cică să num-i bag eu nasul unde nu-mi fierbe oala iar Elena mia răspuns la SMS cu “vezi că sa adus colecţia de primăvară la Max Mara şi e superbă”.
Foarte foarte superbă colecţia de primăvară întra-devăr. M-iam luat o bluză şi am văzut după aia că mai aveau opt la fel dar de diferite mărimi. Lea-m cunpărat pe toate ca să nu mai aivă nimeni la fel ca mine în tot Bucureştiul. Una iam dat-o lu’ mama căi vine dar iam zis clar so poarte decât în bucătărie când nu avem musafiri sau decât când face curăţenie. După aia mia părut rău că ia-m dat-o că a venit iar vorba de curăţenie şi ea ma întrebat iar de ce numi spăl niciodată cana din care beau cafea sau farfuria în care mănânc. Iam făcut o criză de nervi până am făcuto să plângă şi iam zis că eu nu sunt casnică şi că să spele ea vase că are tinp, eu am treabă şi am foarte foarte multe respomsabilităţi, numi permit săm-i bat joc de tinpul meu spălând vase şi no să ajung niciodată ca ea, în unbra soţului, o să fiu o femeie independentă şi o să am o carieră. O să fiu… Margaret Thatcher a României. Da! Asta o să fiu! Bine că mia venit în sfârşit idea că de mult mă gândesc cine aşi vrea să fiu şi numi venea idea. Îmi pare rău că am făcuto să plângă dar dacă m-a enervat… Are dreptate şi tata să se repeadă în ea sau să nu prea o bage în seamă decât când sunt televiziuni de faţă.
O altă chestie care mam bucurat mult de ea când am aflat-o e că am scăpat de europarlamentul european chiar dacă îmi prindea foarte bine la CV. Monica Iacob Ridzi e deputată la Petroşani deci nu mai am de ce să mă duc acolo. Singura chestie mişto erau magazinele dar numi plăcea deloc că habar navea nimeni cine sunt şi cine e tata aşa că bine că am scăpat.
Mă duc, să citesc ceva jurnalule. Î-mi place să adorm citind, mă linişteşte să simpt cartea pe piept în timp ce dorm. Câteodată mă răsucesc şi intră sub mine şi o şifonez şi o rup mai ales dacă dorm agitat da’ nu-i problemă că îmi cunpăr alta, sunt foarte ieftine. Pupicei. La citit cu mine. Tocmai am ajuns la pagina 4 dintrun album superb cu fotografiii de artă. Din pacate nu pot să adorm cu el pe piept că are vreo 6 kilograme şi mă dor sânii.”

nol spunea...

=))

Ciprian D. spunea...

Foarte... excelent!

Anonim spunea...

nu ii e frica de bau-bau

liviu amza(nadie) spunea...

esti curajos mai Gigel.io iti spun ca ar trebui sa-ti fie frica.poti sa fi chiar presedintele in persoana.poti sa-ti dai seama poate face o tara intreaga?scuza-ma dar esti un pic cam naiv.te rog sa ma ierti dar..........ASTA-I ADEVARUL.ma simt de parca sintem in vremea inchizitiei.oamenii au "dreptul" sa omoare pe oricine.nu sint pupincurist asa ca s-ar putea sa te supar.stiu sa port un dialog in contradictoriu fara sa sar la bataie.sanatate.sper sa nu simti niciodata pe pielea ta rautatea oamenilor sau sa aflii de ce sint in stare(la rautate ma refer).

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur