Mircea Badea - "emo" look

De Mircea Badea mi-a placut in egala masura in care mi-a fost antipatic. Spune multe omul, uneori pune punctul pe „g”, adica pe „i”, insa alteori pur si simplu bate campii. Ma rog, nimeni nu-i perfect!

Tot plimbandu-ma incolo si incoace prin blogosfera si online-uri, am ramas perplex cand am gasit o fotografie cu el, schimbat, in ipostaza de „emo”.

Ce rea e lumea... ma intreb ce mai urmeaza? Sa-l vedem travestit, in costum de marinar – cu sau fara suvita - sau privindu-ne lasciv ca o Gioconda?

Habar n-am, insa singura certitudine este ca pe zi ce trece devenim tot mai rai, de parca singurul scop este sa ne amplificam intoleranta. Doar suntem in post.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Si mie imi place de el, este sincer uneori sarcastic,uneori bate campii cum spui si tu, dar ma bucur ca exista cineva care vede dincolo de perdeaua de fum care ni se arunca in ochi si are curaj sa spuna ce gandeste.

dielda dana DINU spunea...

Nu-mi dau seama exact ce este schimbat la el, insa arata fresh.

Ciprian D. spunea...

...si pentru asta trebuie sa ii punem coarne...just for our fun.

Vasi spunea...

bestiala poza. Mircea Badea spune multe, foarte multe, dar de multe ori habar nu are despre ce vorbeste

Unknown spunea...

sincer am aceas parere despre el.... ataca prostia si ironia oamnilor si a sorti.... dar uneori pe un subiect bun sau mai putin bun incepe sa faca fel si fel de afirmati(amuzante cei drept) care nu au o logica prea realistica... insa mia placut mult de tot cum a reactionat cand a ajuns la urechile lui a ajuns informatia ca face misto de el, cu referere la momentul angajari lui la PRO TV pe un blog...
insfarsit.... daca vrei sa vezi un moment cand pur si simplu abereaza si prea sare calul... cauta pe youtube Badea si hi5...(prima data cica ar fi crezut ca hi5 este un card de credit)...

Anonim spunea...

:)super tare

Essences spunea...

hai ca arata bine =))

Nicu spunea...

Aceasta poza este facute de mine in photoshop,am postat-o cu ceva timp in urma pe site-ul antena1 si undeva trebuia sa scrie By Nicu.

Anonim spunea...

Putini sunt asa indrazneti ca el, de ar fi macar 10 procente din romini asa ca el, nu ne-ar mai conduce asa timpiti ca BASESCU S.A.M.D. Respect=BADEA.....

Baba Vanga spunea...

LOOOOOL :))) Pune linkul la el pe blog :)))

Xenia spunea...

Mirco esti super ma bucur ca exista unul ca tine in lumea asta fara capat de izbanda . . .

Anonim spunea...

e cel mai tare :x

Raluca Tanase spunea...

Traiasca Photoshop!

Raluca Tanase spunea...

Traiasca Photoshop!

Anonim spunea...

Eram fanul lui cândva, dar din păcate începe să semene foarte mult cu cel pe care-l critică, adică pe mult iubitul şi stimatul nostru conducător Băse...
Este ironic, arogant, foloseşte cuvinte şi gesturi "neortodoxe" când cineva nu-i de aceeaşi părere cu el. Prea plin de sine, dacă luăm în considerare fabulele şi poemele despre el, pe care le aflăm în emisiune. Suntem la curent şi cu evoluţia musculaturii sale, ca şi cu multe altele. (Să nu mai vb. de cariera sa de cântăreţ :) de care mi-e ruşine să scriu) Dar e bine că încă se înţelege cu patronul său - e totuşi o realizare, având în vedere caracterul exploziv al lui Mirciulică. În rest e un băiat simpatic.

Anonim spunea...

Tu zici ca devenim tot mai rai, de parca Badea ara sta pe loc. uite-te la el cat de mult l-a slutit ura cuibarita in el panain rarunchi. Si in poza asta tu zici ca ar fi emo. Eu vad un drogat transformat de drog in emo. Vai de capul lui ca rau a mai ajuns. fara sa-si dea seama, impins de antene sa-l urasca pe Basescu, a devenit dependent de ura si nu cred case mai face bine.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur