Te pui cu blondele? Doamneeee...nu ne parasi!!!

Se spune ca si blondele gandesc,(na, ca nu-i acasa) dar cine crede toate prostiile?
Ce, cum, cat, unde si de ce gandesc – pana si blondele, acestea sunt intrebarile al caror raspuns este - indubitabil – insignifiant.

Te pui cu blondele? Eu nu ma incumet, deoarece am auzit ca au mintea odihnita... si vorba aia!
Desprinsa parca din atlasul de mitocanie urbana, probabil, blonda care are pretentia ca gandeste
si-a oripilat cititorii cu un post in care, citez: „(...)m-am adresat politicos chelnarului – fiti amabil, nu puteti arunca copiii astia la gunoi?(...)” si apoi „(...)sa dam o lege care sa interzica sa-i scoata pe micii extrateresti (adica pe copii) din casa(...)”, dupa care ii eticheteaza, pe copii, stupoare, ca fiind „animale salbatice”!

Daca tot suntem la capitolul propuneri legislative eu vin cu una mai pertinenta: sa acceptam blondele asa cum sunt, fara sa le consideram jucarii sexuale ori proaste inghesuite, ca maine poimaine „se lasa de gandit” si se apuca de chilarit copiii pe strada sau pe terase, defuland te miri ce complexe!

Ii spunea cineva intr-un comentariu ca ar trebui sa isi schimbe numele blogului, si facea referire la http://www.eusuntconfirmareafaptuluicablondelenugandesc.ro, insa ea s-a incapatanat si de azi si-a tras punct ro. Dumnezeu cu mila!
Ca tot suntem in ajunul sarbatorilor pascale, sa-i fereasca Sfantul pe copiii din calea ei...

Din p(rep)utul blondei care gandeste, citire: „(...) Ce-am făcut? Piedică! Prunca alerga pe lângă noi, iar eu întindeam câte-o lăbuţă strategic înspre ea. A naibii făptură, că doar prima dată a ţinut, după aia s-a prins de fază şi a început să sară peste picior. Atâta îmi doream s-o văd în freză picată sau în urgenţă la chirurgie facială! I-aş fi dat eu însămi adresa. Să se ducă învârtindu-se. ”

NO COMMENT!

15 comentarii:

Unknown spunea...

In urgenta la chirurgie faciala?? Foarte tare, recunosc!!!!

Stii, uneori, simti ca trebuie sa pui pe cineva la punct! Esti nevoita(a) sa ii dai peste nas. Dar acestei femei, blonda sau nu, nici nu ma chinui sa ii raspund nimic. Este inutil, pentru ca oricum nu ar pricepe aluziile mele, mult prea fine pentru o persoana de genul ei.

Blonda de la Drept spunea...

Nu un ciocan a facut pietrele atat de perfecte,ci apa cu dulceata sa, cu dansul si sunetul sau. (Rabindranath Tagore)
Vorba dulce, mult aduce.

un'A'mic spunea...

copiii sunt copii, indiferent ce ai face. totusi, hai sa luam in calcul si faptul ca NU poti sa lasi copiii sa alerge de nebuni prin restaurant, pentru ca mai sunt si alte persoane care platesc pentru a se simti bine si nu tuturor le plac copiii, nu? daca tot iti iei urmasii dupa tine la restaurant, ai grija ca respectivul spatiu are un loc amenajat pentru ei, ca altfel se plictisesc si... urmarea e in postul blondei...

Ciprian D. spunea...

Sa doresti raul unui copil, indiferent de conjunctura, este condamnabil si de neacceptat.

Blonda de la Drept spunea...

Pe cel ce nu cunoaste, cu ingaduita sa-l privim.

deyu spunea...

Acea blonda care scrie pe acel blog nu poti spune ca e proasta. Daca stai sa citesti mai multe articole ale ei , o sa descoperi si cestii frumoase. cu acel post nici eu nu sunt de acord pentru ca toti am fost copii la un moment dat si educatia parintiilor nu e in toate cazurile de vina pentru ca bietii copilasi se plictisesc si ei si vor sa faca ceva.
Insa referitor la faptul ca blondele nu ar gandi, nu sunt de acord sa le aruncam pe toate intr-o oala. sa ne aruncati de fapt:)). ideea e ca discriminariile astea nu ne fac pe noi mai buni, egal ce fel de rasa de om suntem. cu totii putem greis, toti putem fi destepti si toti prosti.

Unknown spunea...

Copii au energie, nu poti sa ii tii legati sau sa ii obligi sa taca.
Nu apreciez ce a scris blonda acolo, doar un lucru zice si ea bine... unii nu ar trebui sa aiba copii, incepand cu ea... cel putin in momentul de fata. N-ar merita unul.
Nu zic ca e blonda=proasta, dimpotriva, zic doar ca am alta parere vizavi de ceea ce a facut ea. Urat.

Ciprian D. spunea...

@deyu
Nu am criticat persoana din spatele siblondelegandesc.ro ci atitudinea ei!
Postarea mea critica la adresa exprimarii ei nu ii face un deserviciu, ba din contra!
Suntem perfectibili si cel mai des gresim.
Se exprima intr-o maniera colorata, incarcata de platitudini controversate.
Chiar daca are obiceiul sa citeasca, stand pe wc, carti ce mie imi plac, ii respect cutuma si felul de a fi, insa nu inseamna ca trebuie sa fiu si de acord.
Sunt contra stereotipurilor si nu le dau concursul decat in virtutea principiului actiunii si reactiunii.
Si in sfarsit, nu este de ajuns sa fie cineva blond(a) -sau nu - pentru a fi considerat(a) proast(a), insa oricine se poarta prosteste isi merita calificativul.

Mucegai spunea...

Am inteles si articolul blondei si pe al tau.
Acum revenim la copii.
-Am copii, spune unul!
-Si ce vina am eu, spune altul?!
Ai copii, te rog frumos sa ai si grija de ei. Te rog, nu ma pune sa suport de la ei, proasta ta calitate de tutore. Daca nu-i poti controla, nu-i duce la restaurant, du-i la gradina zoologica!

Ciprian D. spunea...

Singurul lucru cu care sunt de acord este acela ca unii abia se leaga singuri la sireturi insa au copii...
In rest, orice nazdravanie infantila are la baza o inocenta pe care noi nu o vom regasi niciodata. Acea neprihanire enerveaza oamenii mari, ma rog, in lipsa unor virtuti doar oamenii maturi.

dy spunea...

ohh da, ca tie nu ti'a venit niciodata sa strangi vreun copil de gat pentru o prostie .. tu ai fost mereu bun si iubitor cu toata lumea asa'i ?

din cauza celor ca tine urasc eu lumea monotona, ca sufocati sentimentele si exprimarea, vreti sa reprimati petele de culoare

Ciprian D. spunea...

@ dy
Vezi, asta e diferenta dintre noi: mie nu mi-a venit niciodata sa strang un copil de gat, indiferent de conjunctura!
Nu sunt bun si iubitor cu toata lumea deoarece exista persoane ca tine :)
Ca esti capabila sa urasti...asta ar trebui sa te preocupe mai mult; in pofida atitudinii tale iti respect punctul de vedere!

Diana spunea...

Mai citeam din cand in cand pe blogul ei, foarte rar, dar acum chiar am ramas masca! As spune ca e doar un copil si ea, inca nu s-a maturizat de poate gandi asa. Sau poate isi da prea multa importanta uneori!
Insa gasesc de neacceptat ceea ce a scris ea acolo. Copiii sunt copii, ei se joaca, totul pentru ei e ca o joaca. Trebuia sa se fi dus la mama lor si sa ii spuna ca o deranjeaza,daca stia gandi.
Un blog de nota 10! Tine-o tot asa!

A.D spunea...

vai de copiii care au in preajma lor o asemenea persoana.

fiecare adult trebuie sa aiba rabdare.el a fost un copil,insa copilul nu a fost ca el,mai are de invatat.

Ciprian D. spunea...

Multumesc Diana!
Stii, ar trebui sa citeasca poezia lui Blaga - Trei fete; intelepciunea si iubirea copiiilor este jocul. :)

De acord AndDrellu!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur