Ce face un barbat adevarat... sambata de dimineata?

Exista unele momente, in viata unui barbat, in care un barbat trebuie sa se comporte ca un barbat adevarat!
In acele momente dificile, ca dovada ca si-a insusit pe deplin care este pozitia sa, stapan...pe sine, adopta pozitia ghiocel si in drum spre piata inhata doua plase si lista de cumparaturi.

Din suma de chestii enervante, pe langa intreruperea curentului in timpul unui derby, a face cumparaturi la piata sambata e in top, deoarece ti-au fost numarati banii in momentul insarcinarii, si ca un barbat adevarat nu indraznesti sa te intorci la cuib fara pastarnac...
Ca urmare, arunci naibi - pret de cativa tarani – atitudinea de intelectual infatuat si mersul tantos deprins dupa indelungi ani de analize personale exhaustive, si ii saruti mana surogatului de producator agricol si ii arati fasolea printr-un ranjet care ar fi bine sa il/o convinga ca ai mai cumparat de la el/ea.

Te interesezi de locul de bastina (constient ca iti va vinde gogosi) si in cel mai sincer mod lasi sa inteleaga ca apreciezi munca pamantului de catre mainile manichiurate si lacuite pe care te prefaci ca nu le vezi.

Atfel, fara altceva mai spectaculos, reusesti sa scoti mai ieftin kilul de cartofi si, foarte important pentru linistea ta casnica, vei primi privilegiul sa ii alegi pe cei potriviti dupa cum ai fost instruit, ca un barbat adevarat.

In contiuare, interesandu-te de cati nepoti are duduia ce vinde rosii, ardei grasi, morcovi si alte alea, si impletind doua vorbe despre viitorul tinerei generatii in care ii incluzi, increzator, si plozi duduii...e imposibil sa nu te treaca la preferentiali si sa te plesneasca cu un discount, plus bucate alese.
Si uite asa din vorba-n vorba iti umpli plasele ca un barbat adevarat si zburzi spre casa pentru a fi nominalizat a mia oara eroul zilei!

12 comentarii:

achilianu spunea...

:))))))))
Tare!
Gigele, fii barbat!
sanatate...

Ana-Maria spunea...

Asa da,barbat de barbat Gigel!:D
Nu te ispiteste un harem?Ca as avea si eu nevoie de asa om in batatura?:D

Glumesc,evident!

Pai nu pot decat sa iti zic felicitari!Sincer apreciez barbatii ce isi ajuta sotiile in gospodarie!

Mihaela Petrescu spunea...

Pai cam asa e Gigele! Dovedesti inca o data ca esti barbat! Ai de se pretind numai o dau cotita cind e vorba de din astae!

Ciprian D. spunea...

Eh...adevarul e ca eu imi bat femeia si o tin legata de calorifer, cu lantul destul de lung cat sa ajunga la frigider. :D

liviu amza(nadie) spunea...

auzi mai Gigele sa ai intodeauna ultimul cuvint de spus in casa.sa zici NU MA DUC LA PIATA acum.prima data spal vasele. :)) ma da rau esti.nu papi tot din farfurie? :)

Ciprian D. spunea...

@liviu amza
Ce farfurie frate? Mananc din palma! :D

Ada Angharad spunea...

ooohh....

liviu amza(nadie) spunea...

stiu stiu o femeie inteligenta te face sa-i maninci din palma.ma bucur ca ai dat peste o asemenea femeie.sa ti la ea ca la ochii din cap.sanatate Gigele si sa maninci toata viata din palma ei. :)

Ciprian D. spunea...

@nadie
Prefer sa mananc din palma! Am auzit ca unii mananca... rahat toata viata!
N-as putea... asa ceva....ntz ntz ntz!

Ramona spunea...

esti un norocos:>
zi merci !..decat una care nu stie pe ce planeta traieste..mai bine una mai intzepata:>

liviu amza(nadie) spunea...

intepata doar si numai de Gigel :)

Ciprian D. spunea...

@Ramona
Sa stii ca ai dreptate! :)

@nadie
esti din ce in ce mai amuzant, monser! Tine-o tot asa!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur