Inspectoratul Scolar Judetean si aerul conditionat!

Exista ins submediocru, mediu ori evoluat care sa nu se fii intrebat in ce naibi se investesc banii din taxe si impozite? Putin conteaza, de altfel la fel de putin precum si modul in care sunt, ma rog au fost, investiti banii de catre Inspectoratul Judetean Scolar Sibiu. Aiurea monser, sunt investiti aiurea in aparate de aer conditionat, cate unul pentru fiecare birou, nu cumva sa-i toropeasca canicula pe ilustrii inspectori scolari, trai-le-ar neamul, al dracu.


In timp ce numeroase scoli din judet nu au primit aviz din cauza conditiilor insalubre, inspectoratul scolar este tapetat de aparate de aer conditionat si mobilier adecvat. Pai daca nu le ajung banii, eu le zic sa nu faca greva ci mai degraba o licitatie. Sa vanda naibi suflatoarele alea de aer cu portia si sa foloseasca cu constinciozitate banii pe care-i pupa, ca de la guvern....ne-am lins pe boc, pardon bot, toti bugetarii.

Indignarea cea mai mare ma cuprinse cand constatai ca si-au pus aparate de aer conditionat si pe o baraca, fara acoperis adecvat, ci acoperita cu placi.

Sa le moara la intrare... ce sa mai zic?

7 comentarii:

Calin Blaga spunea...

asta cu baraca ai gresit-o. Acolo e spatele clubului Caro sau cum se mai numeste acum. Aerul e al lor de la etajul cladirii...
Dar ai dreptate, cam prea multe aere au astia de la insepctorat!

Geocer spunea...

Si cand te gandesti ca nu le sunt de folos decat maximum 2 luni pe an, din care 1 luna mai mult ca sigur sunt plecati in concediu.

Marius Ola spunea...

Hmm, cred că asta se cam extinde prin mai toate oraşele ţării...

Mihai Stoian spunea...

trebuie sa li se aeriseasca creierul :))))))) ce stiti voi ...

Ciprian D. spunea...

Ma dezgusta greva lor, a celor din educatie, in egala masura in care ma dezgusta ideea de greva.
Ce-as mai fi spargator de greva...

Malpraxis spunea...

"termopane, termopane, termopane, termopane of of!" dar in loc de termopane aparate conditionate, conditionate, conditionate frate =))

cibinensis spunea...

Oare mai esxista un inspector fost/
numit Presecan ?
La Sibiu taia si spanzura pe cand eram eu cadavru didactic in suplinire.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur