In atentia celor interesati...

...de blogrolul "in atentia CITADELEI SIBIENE". Pe aceasta cale va aduc la cunostinta faptul ca am decis din motive pur obiective - care au la baza optimizarea PR - sa mut respectivul blogrol, cu mentiunea de a mentine relatiile de colaborare si parteneriat, pe blogul Adei.
Teoretic, tehnic vorbind, aceasta actiune va fi benefica pentru ambele parti care fac obiectul oricarei colaborari insa oricine se va simti lezat/a imi poate spune intr-un comentariu (sau in gand) ca sunt un nenorocit care vrea PR mai mare pentru a vinde publicitate pe blog mult mai scump.
.
UPDATE: Ma gandeam doar la 3 Way – Exchange Link!
.
Astfel de pe un blog A (un blog care trimite link spre mine) se pune link catre un blog/site B (blogul meu) iar de pe C (blogul Adei) se pune link catre un blog/site A (blogul tau).
Datorita faptului ca nu exista linkuri directe intre cele trei bloguri A->B->C va creste PR (page rankul) fiecarui blog in parte. Cel putin asta sustin cei care se pricep.

11 comentarii:

Malpraxis spunea...

Nu e mare bai dar sincer nu inteles decizia asta...Momentan nu pot sa intru pe blogul Adei, nu stiu de ce, dar sper sa mai fiu si eu prin blogroll-ul ala :)

Miţă spunea...

Nu prea pricep nici eu decizia asta. Vrei sa ii faci trafic Adei cateva zile, sau te-ai gandit ca iti ocupa prea mult spatiu pe blog? Mi se pare firesc, in cazul asta, sa linkez catre blogul Adei, nu?

Ciprian D. spunea...

Ma gandeam doar la 3 Way – Exchange Link!
.
Astfel de pe un blog A se pune link catre un blog/site B iar de pe B se pune link catre un blog/site C.

WaLy spunea...

Sincer sa fiu nici eu nu prea am inteles decizia ta!!!

Unknown spunea...

Eu nu am înţeles mare lucru ce vrei tu să faci... Serios...

Vania spunea...

E lăudabil că vrei PR mai mare, dar n-am prea înţeles toată afacerea. Cu timpul, ne prindem noi...

Ciprian D. spunea...

Mama mea are o vorba: "Copile, cand iti spune cineva ca esti zevzec...treaca-mearga; cand iti spune al doilea...ar trebui sa il iei in serios..."
Ma rog, ma enerveaza cum se termina vorba asta a mamei insa cert este un singur lucru: stiu ce fac! I guess :D

Lillee spunea...

Ptr mine e ok...:)

Camelia Bucur spunea...

si pentru mine:P

Mircea Alex spunea...

Personal, lucrez doar cu link exchange direct ca atare o decizie trebuie sa luam.
Sunt de acord cu un link exchange si cu blogul Adei caz in care trebuie sa-mi comunici cum sa o trec in blogroll-ul meu dar cum spuneam ca blogroll-ul meu functioneaza doar pe link direct si nu 3 way am sa te rog sa-mi comunici daca este loc si pentru mine in blogroll-ul tau de pe acest site.
Daca nu nu este nicio suparare... il scot si eu si suntem chit. :D

Mic Alexandru spunea...

Este perfect asa.... Mersi. Am inclus in blogroll si blogul Adei.
Bafta pe mai departe.
Apropos de 3way... e o treaba buna si aduce beneficii la PR dar personal nu ma incumet pentru ca trebuie sa tin evidenta fiecarui partener de blogroll in parte ceea ce pe mine nu ma incanta deloc pentru ca nu am timp s amai fac si asta... :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur