Expozitie inedita - LA GHENA DE GUNOI!

Iata ca a venit momentul sa va intalniti cu o parte dintre culorile orasului nostru dar mai ales cu povestile lor.

Organizatorii – Asociatia Colors, participantii precum si voluntarii proiectului Coloreaza-ti comunitatea va dau prima intalnire maine, 15 septembrie 2010, la orele 18:00, la ghena de gunoi din spatele blocurilor ANL din cartierul Strand II (langa calea ferata).

„Ne-am imaginat un spațiu de colectare selectivă a gunoiului verde, plin de flori, mirosind a proaspăt și a curat.” este intentia declara de organizatori si participantii la proiect.

Expozitia desfasurata „la ghena de gunoi” este prima dintr-o serie de expozitii la care cei prezenti pot comenta, pot discuta cu cei care au realizat fotografiile, dar mai ales pot participa la oricare dintre activitatile pregatite de voluntari.
Proiectul Coloreaza-ti comunitatea!” este finantat de catre CEE Trust, si se deruleaza in perioada aprilie 2010 – ianuarie 2011 unde 28 de bloggeri si lucratori din ONG-urile din Sibiu si Brasov si-au propus a identifica lucrurile pozitive si culorile din cele doua comunitati.
Mai multe detalii gasiti pe siteul 1001culori.ro.


Va asteptam la expozitie, va asteptam sa coloram impreuna comunitatea, Sibiu!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur