Cinemateca TIFF - Delirious


Am speranta ca o sa va starnesc interesul pentru film asa ca va dau o invitatie dubla la Delirious - Faimă şi bani, in regia lui Tom DiCillo, care va rula astazi 26 aprilie, de la 20:00, la Teatrul Gong din Sibiu, in cadrul cinematecii TIFF Sibiu. 

Les Galantine (Steve Buscemi) este un fotograf mărunt care are o gură mare şi vise pe măsură, dar care nu poate pătrunde la petrecerile potrivite pentru a obţine acea fotografie exclusivă. Îl întâlneşte pe Toby (Michael Pitt), un tânăr de pe stradă atras de strălucirea New York-ului, şi îl “angajează” ca şi asistent. 


Les nu îi oferă lui Toby decât casă şi masă; între cei doi există o simpatie reciprocă şi devin prieteni. Deşi Toby gustă strălucirea şi senzaţiile stilului de viaţă al lui Les, are propriile vise: să devină actor. Norocul intervine în momentul în care Toby o întâlneşte din întâmplare pe K’Harma Leeds (Alison Lohman), o frumoasă divă pop. Pe măsură ce povestea lor de dragoste înfloreşte, Toby se găseşte prins între şansa de a-şi urma visul şi îndeplinirea obligaţiilor faţă de Les. Acest conflict se adânceşte în momentul în care Toby îl părăseşte pe Les şi obţine un rol într-un reality show, şi datorită faptului că se culcă cu Dana, directorul de casting al show-ului (Gina Gershon). 

În timp ce soarta se arată din ce în ce mai generoasă cu Toby, Les încearcă să obţină şi el ceva, având în acelaşi timp un amar resentiment faţă de fostul său protejat …


Spune ca vrei la film si invitatia este a ta! Start concurs! 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da NORMAL Ca vreau sa merg la film...

Ciprian D. spunea...

Felicitari Cristiana, te astept cu un email la gigelitatea@gmail.com sa iti spun cum intri in posesia invitatiei.

Vizionare placuta ;)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur