Pseudo-femeia moderna


Fara sa emit vreo pretentie de expert sau specialist, asadar exista posibilitatea sa ma insel, am certitudinea ca exista sa le spunem tipe, caci respect prea mult femeile, pentru care nu este desueta prejudecata conform careia barbatul este robul lui Dumnezeu responsabil de toate aspectele financiare ale familionului, iar femeia un fel de gluga de coceni, care trebuie sa fie bine intretinuta, menita sa stea cu cracii-n tavan, sa faca plozi la norma si chec ca la mama acasa.


Nu trebuie sa fie cineva expert sau specialist pentru a demasca in spatele machiajelor, orelor la Spa sau Zumba, toalelor de firma cumparate cu overdraftul lu` tata, etc, dudui cu constiinta de muncitoare cu 8 clase. In zilele noastre!

Sunt gata sa defilez, cu ouale la vedere sa nu existe dubii ca am schimbat tabara, pentru egalitatea in drepturi si alte bullshituri democratice pur feministe, insa nu pot inghiti niciun cacat de sub unghiile alea trandy si false de vrajitoare.

Spun asta privind in jur!

1 comentarii:

Andi spunea...

Ce bine că ai de ales, nu-i așa? Acum 100 de ani ți s-ar fi băgat pe gât una și... ăla erai! :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur