Terry Lee Burns in Bohemian Flow!

UPDATE: De data asta a fost usor sa aleg un castigator, fara sa fie nevoie sa apelez la Random, cu ala-bala-portocala: Andra merge la concertul lui Terry Lee Burns! Felicitari!   Astept un email pe adresa gigelitatea@gmail.com sa iti spun cum intri in posesia invitatiei. 
"In Sibiu se intampla atatea chesti faine, pe langa faptul ca este un oras de care te indragostesti in prima jumatate de zi, incat iti vine sa te muti cu totul in a doua jumatate, pentru ca sa prinzi toata distractia." Cam asa s-a exprimat o prietena dupa prima zi petrecuta in Sibiu in compania inegalabilului si inconfundabilului care va istoriseste asta: mua!

In Sibiu se intampla chesti faine, este adevarat, si in ultimul timp v-am tinut la curent cu multe din cate s-au petrecut. Mai mult decat atat am incercat, si am reusit, sa va invit si pe voi sa va bucurati de frumos, de cultura, de  event dupa event si n-am de gand sa ma opresc aici.

Saptamana asta va invit la un concert inedit, care va avea loc in Bohemian Flow, joi seara de la orele 21:30, adica in 12 aprilie, cand Terry Lee Burns va incerca sa readuca in fata voastra cover-uri ale unor mari muzicieni, prieteni sau mentori de-ai artistului. 


"Terry Lee Burns, un nume de excepție în lumea country-rock-ului, originar din Alabama, trăiește și cântă atât în Europa cât și în America, fapt care i-a diversificat și perfecționat cariera. Un excelent showman, melodiile lui Terry Lee Burns izvorăsc din viata de zi cu zi și vorbesc despre dragoste, viață și prieteni, iar versurile reprezintă o autobiografie a artistului.", astfel este descris artistul in comunicatul de presa.

Ca sa castigi o invitatie la concert trebuie sa raspunzi corect la intrebarea: a cata oara sustine un concert in Bohemian Flow,  Terry Lee Burns?

Asadar, nu va faceti program pentru joi seara, de la 21:30,  deoarece "Bohemian Flow vă garantează un concert extraordinar de muzică în care se îmbină perfect Rhythm-ul & Blues-ul și Country-ul & Rock-ul.
În speranța că va forma un obicei prin care să educe și inspire o parte a publicului se întărește certitudinea că lumea, și prin muzică, într-o bună zi va fi la un alt nivel al culturii și civilizației." - Bohemian Flow Art&Pub.

3 comentarii:

Alexa spunea...

Prima oara!

Anonim spunea...

Nu stiu sa mai fii fost. Prima data zic si eu.

Dana

Andra spunea...

si eu zic la fel, first time!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur