Citeste o carte - nu vei fi intrerupt de publicitate!

Asociația sibiană H.T.R. a demarat, în luna iunie 2013, un proiect de promovare a lecturii din cărți, cu o componentă umanitară - Carti fara pret. In Sibiu.

Cărțile provin din donații ale sibienilor pe baza unei campanii de media realizată de asociație. Peste 20.000 de volume au fost oferite sibienilor și turiștilor până acum. Oamenii vin la stand, aleg până la trei cărți și donează cât vor. Banii astfel strânși merg la componenta umanitară a proiectului, realizată împreună cu Asociația ARAPAMESU, si anume de a ajuta 20 de copii din cartierul Gușterița să meargă la școală – prin achiziția de rechizite și materiale școlare.

Standurile de cărți fără preț au fost amplasate în Sibiu pe pietonala Bălcescu, magazinul Dumbrava (casa scărilor etaj 1) și Promenada Mall (doar în week-end).  
Pentru a finanța și costurile proiectului există blogul Carti fara pret, blog de pe care se pot cumpăra, din orice colt al tarii, cărti vechi, rare sau foarte rare, din diferite domenii, la prețuri mult sub prețul pieței. 
Acești bani ajută proiectul stradal să supraviețuiască. Detalii despre proiect gasiti pe pagina de Facebook Carti fara pret.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur