Cum se poate ajunge la Gala pentru supervoluntari?

Imi place sa sustin si sa promovez orice oportunitate de voluntariat din citadela sibiana fapt pentru care foarte multa lume stie ca iubesc voluntariatul, ca sunt foarte fericit cand fac voluntariat si ca ma simt bine printre voluntari. 
Iata de ce am fost intrebat foarte des in ultimul timp: Ciprian, ce trebuie sa fac sa ajung la Gala pentru Supervoluntari? Raspunsul meu a fost acelasi de fiecare data: fii voluntar! In Sibiu!


Mai este putin pana cand va fi premiat voluntariatul in Sibiu, asa ca nu lasa pe maine ce poti face azi! 

Nominalizati-va chiar acum prietenii alaturi de care ati facut voluntariat, organizatiile in care v-ati implicat si proiectele pe care le-ati implementat pentru a face mai buna comunitatea in care traim cu totii. 

Maine este ultima zi in care mai puteti face nominalizari pentru Gala pentru Supervoluntari Sibiu, ediția a VIII-a, care va avea loc în 3 decembrie, ora 18, la Hotel Continental Forum. 

Aplicațiile pentru categoriile Galei se trimit până în 14 noiembrie (atenție, anul acesta nu se va prelungi termenul limită!) completând formularele online pe care le găsiți pe supervoluntari.ro 

Pot aplica la Gală voluntarii, precum și organizațiile, firmele, instituțiile publice sau grupurile informale care au desfășurat proiecte de voluntariat comunitar între noiembrie 2012 - octombrie 1013. 

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur