Psihologic: Irreversible

Un film recomandabil pentru Valentine Day!
Se spune despre - Irreversible - ca este un film deranjant, chiar ca face parte din top ten most disturbing movies.
Alte voci spun ca este un fel de capodopera datorita faptului ca este bazat pe fapte conforme realitatii. Chiar daca este un film controversat a obtinut cote destul de mari: 7.3 din 10, sau 4.5 din 5, ba chiar doua premii si cinci nominalizari.

Spiritul meu critic il gaseste fascinant. E un film care se termina cu inceputul, evident incepe cu sfarsitul. Nu e un film puzzle ci este un film marcant. Incepe destul de obscur - cu o filozofie de gradinita: timpul distruge totul, dar se coloreaza pe parcurs, pentru ca in final sa te rogi sa nu ti se intample niciodata sa fii nevoit sa iti faci singur dreptate. Sau...ai putea lasa in grija autoritatilor prinderea unui poponar care ti-a violat/sodomizat cu bestialitate iubita/sotia(insarcinata), desfigurand-o?
Luand in calcul aceasta premisa – Irreversible – e un film bland. Ma abtin sa ii dau o nota, deoarece as acorda o nota mare.

Nu este un film comercial ci este un film...strasnic cu Monica Bellucci.
Fabulos este filmul pe care il voi recomanda de Valentine...





(pentru cei slabi de inger, Irreversible making off - nu a murit nimeni)

2 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Clar, cine o violeaza pe Monica Belucci acolo cu un penis realizat in 3D, merita sa fie batut cu un stingator de incendii virtual!

Lucian spunea...

pare un film bun, poate o sa-l vad si eu, mai ales pentru monica bellucci :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur