Adio tigari, va las! Ma las de fumat?...

..si incet, incet, ma voi lasa.
Dupa ce am stat nitel si am cugetat cat de mult rau pot face celor din jur, precum si mediului inconjurator, prin simplu fapt ca imi satisfac cu obstinatie un viciu, ei bine, m-am hotarat sa iau atitudine: m-am decis sa ma las de fumat.
Bine, nu de tot, adica renunt la tigari - care fie vorba intre noi, precum v-am obisnuit, imi produceau o gaura considerabila in buget - si de azi inainte voi incerca sa...mimez ca fumez.

In urma cu doua zile mi-am comandat o tigara electronica de pe internet si ieri am primit-o.

Nici nu a iesit bine curierul din casa ca deja pufaiam prin toata casa, chiar si in locurile in care mi-am impus sa nu fumez tigari puturoase.

Astazi am fost la medic si am pufait chiar in cabinetul medicului; am trecut pe la primarie si in timp ce stateam la rand am pufait in voie. In autobuz am pufait, la fel si in alimentara, in farmacie si in vizita la prieteni care pana acum ma scoteau afara cand fumam.
Daca vreau pot sa pufai chiar si sub plapuma, in birou la serviciu sau intr-o sectie de reanimare.

Mai succint aceasta tigara este mamica si taticul tuturor tigaretelor care scot fum; merita toti banii, un chilipir in comparatie cu cat investeam lunar pana in prezent.


In incheiere, precum lupul moralist, am un mesaj pentru toti fumatorii viciosi: renuntati la fumat, optati pentru tigari Eco electronice!
Daca nu va pasa de sanatatea voastra...tineti cont, macar, de sanatatea celor din jur!

6 comentarii:

Tudor St. Popa spunea...

nu ti-ai primit nici o palma de la vreuna care nu a observat ca de fapt tu nu fumezi?

Ciprian D. spunea...

Hi, hi, tigara asta electronica nu este prea aratoasa; e ca un stilou cu led in varf care se aprinde cand trag in piept si in loc de fum scot abur. E pretty cool :)

robert spunea...

Vreau sa stiu:
- cat costa una;
- daca simti nevoia sa mai tragi si cate un fum din cand in cand;
- pe ce baza functioneaza: baterii, apa etc...
- orice altceva ar trebui sa stiu inainte de a cumpara o astfel de tigara.

Ciprian D. spunea...

uite iti recomand siteul de unde am achizitionat-o eu www(.)tigarielectronice(.)eu

Acum ce sa iti spun despre nevoi :D Imi amintesc ca acum cativa ani un prieten ma intreba: "Oare dupa ce ma casatoresc o sa simt nevoia sa ma mai duc la alte femei?"
Cand il intalnesc o sa il intreb daca a mai simtit nevoia. :P

Ce pot spune eu ca daca folosesti filtrul strong e ca si cand fumezi o tigara cu concentratie de 10mg gudron, 8mg nicotina, 10mg diox de carb, si daca pui si niste prafuri - ca mine - esti high toata ziua :D

robert spunea...

Multam de pont!

Rita spunea...

intreb si eu ca, pe bune, mi-ai facut pofta: TU o mai folosesti la momentu actual?! adica, "it relly works?!" sau e deja "veche" postarea :-P

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur