Feeric Fashion Show III...

...”este locul in care frumusetea se impleteste cu inspiratia, intr-o demonstratie de sunet si culoare, oferita iubitorilor de moda si celor care doresc sa petreaca cateva ore intr-un mediu de calitate, intr-un spectacol grandios.” au declarat organizatorii spectacolului eveniment care va avea loc maine, 2 septembrie, in Piata Mica, cu incepere de la orele 20:00.

Se pretinde a fi un eveniment deja cu renume si traditie insa ignorantul de mine abia acum a auzit pentru prima data de el. Iata de ce ma intreb daca pana acum nu cumva s-a desfasurat in vreo pivnita cu pretentii de pub. Ma rog, le acord suficiente credite organizatorilor care in prezentarea evenimentului s-au intrecut in tot felul de epitete, metafore si alte cuvinte bombastice, si va invit maine seara asadar sa va oripilati/incantati spiritul satul/avid de cultura.

In toata povestea asta am o mare rugaminte: daca elementele de fashion, nu-i mai spune nimeni moda, nu se combina cu momentele artistice intr-un concept inedit care sa sugereze stransa legatura intre, nu dintre, moda si arta, aveti amabilitatea sa-mi spuneti si mie, caci din pacate, sau din fericire, nu voi putea participa sa ma edific singur.

Ah...era sa uit, organizatorul evenimentului este tipul acela Tică, Dumitru Preda, care isi zice Mitichi, vezi Doamne, ca e mai trendy, o tempora! o mores!
Oare e acelasi Mitică care (nu ma corectati, e botezat Mitică nu Mitichi, deci cacofonia se impune) a intins-o pe Nicolle aia pe cateva postere, ma rog fotografii? Eu nu mai inteleg, Tică - Mitică asta alias Mitichi e fotograf sau designer vestimentar?
Sper sa ma edificati voi!
Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur