Master Blend

Saptamana trecuta am fost apelat de expertii Dunhill pentru a-mi comunica faptul ca dupa ce au explorat 5 continente in cautarea celor mai bune 3 tipuri de tutun, Virginia, Oriental si Burley, au creat cu grija si pasiune un mix original. Mai mult, pentru a obtine cel mai rafinat gust, amestecul de tutun este taiat foarte fin in 46 de fasii pe inch, dublu fata de standard.

Fireste ca am spus: wow! asta da surpriza, habar n-aveam ca urmeaza sa fiu coplesit.
Am fost anuntat ca ma aflu printre putinii fumatori selectionati sa incerce noul mix original, Master Blend, in exclusivitate pana cand acest nou sortiment va fi comercializat in magazine. Coplesit de-adevaratelea am fost astazi cand m-am trezit cu curierul la usa, insa cel mai coplesit am fost cand am fumat noua tigara Dunhill Master Blend.


In comparatie cu Dunhill Master Blend ...hei, nu exista tigara care ar putea fi comparata cu Dunhill Master Blend!

6 comentarii:

David spunea...

Ti-au spus cumva cand vor aparea pe piata?

Geocer spunea...

Pe mine de ce nu ma selecteaza o companie de fabricat bere ca sa le testez noua licoare? Nici daca m-ar selecta o crama n-as refuza!

Anonim spunea...

Dunhill rocks! De abea astept sa apara pe piata "Minunatele fumarii"

Ciprian D. spunea...

@David
spuneau ca in curand, oricum sunt fascinat de aroma, cred ca renunt la celelalte marci

Ciprian D. spunea...

@Geocer
cica exista un loc in care daca te inscri esti mai lesne selectat de cei care ofera astfel de promotii. iti spun cum imi aduc aminte cum se numeste site-ul

Ciprian D. spunea...

@anonim
sa stii ca rocks ;) sunt atat de bune ca am fumat tot pachetul in cateva ore :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur